• BIST 9092.9
  • Altın 2325.324
  • Dolar 32.3797
  • Euro 35.0246
  • Kayseri 15 °C
  • Ankara 21 °C
  • İstanbul 21 °C

CINEMARINE KAYSERİ'DE FARK YARATIYOR

CINEMARINE KAYSERİ'DE FARK YARATIYOR
Kayserili sinema severlere sunduğu hizmet ile kısa sürede fark yaratan Cinemarine, ''Sinema'' deyince akla gelen ilk firma oldu.

Yaklaşık 22 yıldır Türkiye genelinde sinema severlere hizmet veren Cinemarine günümüzde 95 modern sinema salonu ile alanında zirveye ulaştı. 

Kayserinews.com olarak, Kayseri BYZ Garage'de bulunan Cinemarine lokasyonunu ziyaret ettik ve yapılan çalışmalarla ilgili Cinemarine Kayseri Lokasyonu İşletme Müdürü Nilgün Köseoğlu ile keyifli bir röportaj gerçekleştirdik.

Bizleri sıcak bir ortamda karşılayan Kayseri Cinemarine İşletme Müdürü Nilgün Köseoğlu, sinema sektörü ile ilgili bütün sorularımızı cevapladı.

jjj.png

 

CINEMARINE SALONLARININ TAMAMI DİJİTAL

Cinemarine'nin teknolojiyi yakından takip ettiğini dile getiren Nilgün Köseoğlu, '' Cinemarine'nin bütün salonları dijitaltir. Teknolojiyi devamlı olarak yakından takip ederiz ve sinema adına gerçekleşen bir teknolojiyi Cinemarine sinemalarında kullanırız.''

 

 

ll.png

CINEMARINE; ŞEHRİN BATI KISMINA RENK KATTI

Cinemarine'nin, Kayseri Byz Garage alışveriş merkezinde 1 yıldır hizmet verdiğini ifade eden Köseoğlu, '' Şuanda Cinemarine Kayseri şubesinin işletme müdürlüğünü yapıyorum. Byz Garage alışveriş merkezinin konumudan dolayı biraz şehirin dışındayız. Bizim bulunduğumuz batı kısımda sosyalleşme anlamında yapılabilecek çokta birşey yok. Şehrin batısında bulunan tek sinemayız o yüzden Cinemarine batı kısmın sosyalleşmesine büyük bir katkı sağlıyor. Bizler şehrin batısında yer alıyoruz ama hem şehrin doğusundan, hem batısından, hem kuzeyinden, hemde güneyinden misafirlerimiz var. Sık sık şehrin diğer ucundan İldem ve Beyazşehir'den telefonlar geliyor. Orada ki misafirlerimiz verilen hizmetten memnun kaldıkları için bizleri arıyorlar ve yer ayırt ettiyorlar. Buda bizi oldukça mutlu ediyor ve yaptığımız çalışmanın ne kadar başarılı olduğunu görüyoruz.'' şeklinde konuştu. 

 

vv.png

ÖĞRENCİ GRUPLARINA ÖZEL PAKET HİZMETİ

Şehirde ki öğrenci nüfusunun oldukça fazla olduğunu söyleyen işletme müdürü Nilgün Köseoğlu, '' Kayseri'de hem 4 üniversitenin olması hemde normal eğitim veren ortaokulların, liselerin fazla olması bizi özel etkinlikler oluşturmaya yönlendiriyor. Cinemarine Kayseri şubesi olarak fiyatlarımız şuanda çok uygun. Hafta içi 8 tl hafta sonu ise 10 tl bir ücret belirledik.

Bunun dışında öğrenci gruplarımıza özel indirimler yapıyoruz. Şuanda vizyonda olan Bahara Yolculuk (Selam 2) filmi oldukça revaşta ve öğrenci gruplarımızın izlediği filmler arasında. Okullardan, özel okullardan ve dershanelerden sık sık telefon alıyoruz. Bundan dolayı da öğrenci gruplarına özel paketler hazırlıyoruz. Byz Garage Avm ile bir anlaşmamız var. Öğrenci gruplarımız geldikleri zaman hem filmlerini izlerler hemde burada yemeklerini yiyerek keyifli bir vakit geçirirler.'' ifadelerini kullandı.

BAHARA YOLCULUK FİLMİ BÜYÜK İLGİ GÖRÜYOR

Şuan vizyonda olan Bahara Yolculuk (Selam2) filmi Kayseri'de büyük bir ilgi görüyor.

BAHARA YOLCULUK (SELAM 2) FİLMİNİ CİNEMARİNE'DE İZLEMEK İÇİN

12:00 - 14:15 - 16:30 - 18:45 - 21:00  SEANSLARINI KAÇIRMAYIN...

 

20 MARTTA '' KOCAN KADAR KONUŞ'' CİNEMARİNE'DE...

Merakla beklenen ve gişeleri alt üst edeceği tahmin edilen ''Kocan Kadar Konuş'' filmi 20 Mart'ta Cinemarine'de.

'Kocan Kadar Konuş' Seanslar

12.45 - 15.00 - 17.15 - 19.15 - 21.15 

 

'HIZLI VE ÖFKELİ 7' CİNEMARİNE'DE İZLENİR

Hızlı ve Öfkeli filminin merakla beklenen 7. serisi 3 Nisan'da Cinemari'ne...

nn-001.png

 

FİLM CINEMARINE'DE İZLENİR

 

Cinemarine Sinemaları,
Bodrum'da 1994 yılında kurulan CINEMARINE, bugün Türkiye’nin 10 farklı şehrinde 11 farklı sinema kompleksi ile en son teknoloji ses ve görüntü olanaklarını, beklentinin ötesindeki kalite ile birleştirerek VIP hizmeti ile sinemaseverlere sunmaktadır. 20. yılında Cinemarine, İstanbul, Bodrum, Edirne, Kuşadası, Balıkesir, Çorlu, Ankara, Mersin, Söke ve Kayseri’de 95 salonu ile hizmet vermektedir. Cinemarine, ilk kez bir sinemada ücretsiz vestiyer uygulamasını, ilk kez bir sinemada uzman eğitmenler ile çocuk bakım odasını, Türkiye’nin en büyük projeksiyon videowall’unu, Türkiye’nin ilk interaktif fuaye oyun platformunu, Türkiye’nin en büyük Led Wall ekranını devreye soktu. Türkiye’de ilk kez işitme engelliler için Türkçe altyazılı yerli film seansları gösterime soktu. Engelli konukların sayısına göre tüm salonlarda en ön sıra koltukların komple kaldırılabilme özelliği ile Türkiye’de ilkler sıralamasında yine başta olan Cinemarine, engelli konuk asansörünü de sinema içerisinde devreye sokan ilk sinema zinciri olmuştur. Cinemarine bünyesinde gerçekleştirdiği film festivalleri, sinema günleri, hediyeli film gösterimleri, annelere özel seansları, önerin izleyin kampanyaları gerçekleştirerek birçok ilke imza atmıştır. Bir sinema zinciri tarafından istikrarlı olarak çıkarılan ve ücretsiz olarak dağıtılan ilk ve tek sinema- kültür- yaşam dergisi Cinelife ‘ı 2011 yılından bu yana çıkarmaktadır. Cinemarine, Türk filmlerinin tanıtımına öncülük etmeyi amaçlayarak başlattığı Bodrum Türk Filmleri Haftası’nı 2011 yılından bu yana her yıl, sinema sektörüne hizmet veren her alandaki sektör profesyonellerini, sinemaseverler ile buluşturmakta ve sinemaseverlere yaşattığı bu eşsiz deneyim ile, bir yandan Türk sinema sektörünün gelişimine katkı sağlamakta diğer yandan da perde arkasındaki çalışmaları izleyici ile buluşturarak bir ilke daha öncülük etmektedir.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39