• BIST 8718.11
  • Altın 2246.949
  • Dolar 32.3335
  • Euro 35.1933
  • Kayseri 5 °C
  • Ankara 1 °C
  • İstanbul 9 °C

Çolakbayrakdar 2017 için planladığımız hizmetler

Çolakbayrakdar 2017 için planladığımız hizmetler
Kocasinan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğünün çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Bu çerçevede Yemliha Mahallesi’ndeki çalışmalarda sona gelindi. Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Yemliha Mahallesi’nde yapımı devam çalışmaları yerinde inceleyerek, “2017 yılında planladığımız hizmetlerin hemen hemen hepsini tamamlıyoruz.” dedi.

 

Yemliha Mahallesi’nde pazar yeri yapımı, çevre düzenlemesi, yol ve asfaltlama çalışmalarını kontrol eden Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, bölge sakinlerinin yoğun ilgisiyle karşılaştı. Vatandaşlarla sohbet edip, hal hatır soran Başkan Çolakbayrakdar, kendisini sevgiyle karşılayan çocuklarla hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmedi. Yemliha’ya yapılan çalışmalardan dolayı Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar’a teşekkür eden vatandaşlar da, “Hizmetlerinizle mahallemiz daha da güzelleşiyor.” diyerek sevinçlerini dile getirdi.

 

Başkan Çolakbayrakdar, mevsim şartları elverdiğince Kocasinan’ın dört bir yanında çalışmaların yoğun bir şekilde devam edeceğini belirterek, “İlçe merkezimizin yanı sıra kırsal mahallelerimize de ihtiyaçlarına göre yatırımlar yapıyoruz. Çalışmalar kapsamında Yemliha mahallemize pazar yeri ve yeni yollar kazandırdık. Yapılan her hizmetin buradaki bölge sakinlerinin beğenisini kazanmış olduğunu gördük. 2017 yılında planladığımız hizmetlerin hepsini hemen hemen tamamlıyoruz. 2018 yılında yapılacak olan çalışmalar hakkında ise Yemliha sakinleriyle hasbıhal edip burada yapılacaklarla ilgili görüştük. Bize düşen de farklı ihtiyaçları olan vatandaşlarımızı mutlu edebilecek çözümler üretmek ve kırsal mahallelerimizdeki vatandaşlarımızın beklentilerini hızlıca karşılamaktır.” ifadelerini kullandı.

 

Başkan Çolakbayrakdar sözlerini, “Hizmetlerimizle kırsal mahallelerin güzellikleri daha da artacak ve mahallelerimizin değerlerine değer katmaya devam edeceğiz.” diye noktaladı.

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39