• BIST 8718.11
  • Altın 2246.536
  • Dolar 32.3335
  • Euro 35.1875
  • Kayseri 5 °C
  • Ankara 1 °C
  • İstanbul 9 °C

Çolakbayrakdar çifti, yaşlıları Marina’da ağırladı

Çolakbayrakdar çifti, yaşlıları Marina’da ağırladı
Kuşçu Marina Tesisinde gerçekleşen programda Çolakbayrakdar çifti

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, eşi Fatma Çolakbayrakdar ile birlikte Kocasinan Sosyal Yardımlaşma Vakfı tarafından yürütülmekte olan ‘Yaşlılar Baş Tacımızdır’ projesi kapsamında yaşlılarla bir araya geldi. Yaşlılarla tek tek yakından ilgilenen Çolakbayrakdar çifti, onların hem gönlünü hem de hayır duasını aldı. 
Kocasinan Kaymakamlığı tarafından düzenlenen ve yoğun ilgi gösterilen programa, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar ve eşi Fatma Çolakbayrakdar’ın yanı sıra Kocasinan Kaymakamı Ali Candan, Kocasinan İlçe Milli Eğitim Müdürü Yaşar Öztürk, Kocasinan İlçe Müftüsü Yahya Çankaya, yaşlılar, muhtarlar ve davetliler katıldı.
Kuşçu Marina Tesisinde gerçekleşen programda Çolakbayrakdar çifti, gelen misafirlerini kapıda karşılayarak, masalara kadar onlara eşlik etti. Hoş sohbetin gerçekleştiği programda masaları tek tek gezerek, büyüklerine hal hatır soran Başkan Çolakbayrakdar, onlara sağlıklı ve huzurlu bir yaşam dileğinde bulundu. Yaşlıların da Başkan Çolakbayrakdar’a duydukları sevgi ve gösterdikleri ilgi gözlerden kaçmadı.
Programda bir konuşma yapan Başkan Çolakbayrakdar, “Gerek Kocasinan Belediyesi, gerek ise şahsım olarak her zaman büyüklerimizinyanındayız. Kıymetli büyüklerimiz bizim başımızın tacıdır. Geleceğe köprü vazifesi gören, kültürümüzü ve değerlerimizi yarınlara aktaran değerli büyüklerimize toplum olarak değer veriyoruz. Yaşlılarımıza gösterdiğimiz sevgi, saygı, hoşgörü onlara olan minnet borcumuzun temelini oluşturmaktadır. Allah yaşlılarımızı başımızdan eksik etmesin. Değerli büyüklerimize hayırlı ve sağlıklı uzun ömürler diliyorum.” ifadelerini kullandı.
Kocasinan Kaymakamı Ali Candan ise ‘Yaşlılar Baş Tacımızdır’ projesinin 3 yıldır devam ettiğini hatırlatarak, “Kocasinan bölgesinde yaşlılarımızın bakımını ve temizliğini yaparak, ihtiyaçlarını karşılıyoruz. Geçen hafta Yaşlılar Haftası dolayısıyla kahvaltı programı düzenledik.” dedi.
Çolakbayrakdar çiftinin ilgisinden son derece memnun olduklarını dile getiren yaşlılar da dualar ederek, teşekkürlerini iletti. Başkan Çolakbayrakdar ve beraberindekilerin, hatıra fotoğrafı çektirmesinin ardından program sona erdi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39