• BIST 8766.62
  • Altın 2234.833
  • Dolar 32.3364
  • Euro 35.1115
  • Kayseri 9 °C
  • Ankara 11 °C
  • İstanbul 13 °C

Çolakbayrakdar Kentsel Dönüşüm Alanlarını inceledi

Çolakbayrakdar Kentsel Dönüşüm Alanlarını inceledi
Başkan Çolakbayrakdar, Kentsel Dönüşüm Projesinin Uygulama Alanlarını İnceledi.

Durmak bilmeden çalışan Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, hafta sonunda da Kocasinan’ın farklı noktalarında yapımı devam eden çalışmaları inceledi. 
Sürekli olarak vatandaşla iç içe olup, onların fikir ve görüşlerine değer vermesiyle takdir toplayan Başkan Çolakbayrakdar, geceyi gündüze, hafta sonunu hafta içine katarak Kocasinan sakinlerine daha iyi hizmet için çalıştıklarını vurguladı.


Başkan Çolakbayrakdar, Başkan Yardımcısı Ali Bulu ve birim müdürleriyle birlikte ilk olarak Ahi Evran Mahallesi’nde cadde cadde sokak sokak gezerek yapılacak olan kentsel dönüşüm projesinin uygulama alanlarını inceledi. Başkan Çolakbayrakdar, ardından Mimarsinan, Fevzi Çakmak ile Serçeönü Mahallerinde devam eden yol yapımı, çevre düzenlemesi ve yenileme çalışmalarını kontrol etti.

20161023aw880822_02.jpg


Çalışmaların kısa sürede tamamlanması yönünde talimatlarda bulunan Başkan Çolakbayrakdar, inceleme sırasında hem esnafın hem de vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı. Esnafla birlikte çay içip, sohbet eden Başkan Çolakbayrakdar, onlara bol kazançlar ve hayırlı işler temennisinde bulundu.


Kocasinan Belediyesi olarak ilçe sakinlerine 7 gün 24 saat hizmet verdiklerini belirten Başkan Çolakbayrakdar, 116 mahallenin her birini yeni Kocasinan'a hazırlamak için yoğun bir şekilde çalıştıklarını söyledi.


“Daha modern ve daha yaşanabilir bir Kocasinan için bölge genelinde yenileme çalışmalarının yanı sıra yeni yerleşim alanları da oluşturuyoruz.” diyen Başkan Çolakbayrakdar, şunları kaydetti: “Kocasinan’ın farklı noktalarında olduğu gibi Ahi Evran Mahallemizde de kentsen dönüşüm projemiz devam etmektedir. Burada yoğun bir gayret göstererek çalışmalarımıza hız verdik.

Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz buradaki ana arterleri oluşturacak yolların açılmasıyla çalışmalarına başladı. Kentsel Tasarım Müdürlüğü ise, bu bölgede oluşturacak olan ticaret ve konut alanları ile sosyal donatıların projelendirilmesiyle ilgili çalışmalarını yürütüyor. Diğer taraftan da Plan Proje Müdürlüğümüzde Ahi Evran Mahallesinin imar ve şehircilik planlanmasıyla ilgili çalışmalarını nihayetlendirdi. Şuanda resmi süreçler sonuçlandı.

İnşallah önümüzdeki günlerde eski binaların yıkımlarıyla ve temel atmayla kentsel dönüşüme başlayacağız. Daha güzel bir netice ortaya çıkması için Ahi Evran bölgemiz de yoğun bir çalışma içerisindeyiz. Önümüzdeki zamanda projemizi kamuoyuyla paylaşacağız. Şimdiden projemiz Kayseri’ye ve Kocasinan’a hayırlı uğurlu olsun.”


Başkan Çolakbayrakdar, yeni Kayseri’yi Kocasinan’da kurmak ve Kocasinan’ı Kayseri’nin Yeni Yüzü yapmak için çalışmalara devam edeceklerini ifade ederek sözlerini tamamladı.

kayseri38-002-024.gif

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39