• BIST 9079.97
  • Altın 2300.464
  • Dolar 32.3187
  • Euro 35.088
  • Kayseri 21 °C
  • Ankara 22 °C
  • İstanbul 19 °C

Çolakbayrakdar Oymaağaç'ta kurban yerini ziyaret etti

Çolakbayrakdar Oymaağaç'ta kurban yerini ziyaret etti
Başkan Çolakbayrakdar'dan kusursuz bayram hizmeti

İnternet'ten takip edebilirsiniz www.Kayserinews.com-KAYSERİ'DE YAŞANAN GÜNLÜK OLAYLAR 

 

Belediyesi tarafından günler öncesinden hazırlıklarına başlanan kurban kesim noktaları vatandaşların sorunsuz bir kurban bayramı geçirmelerini sağladı. Bayramda Oymaağaç kurban kesim tesislerini ziyaret ederek vatandaşlarla bayramlaşan Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, vatandaşların ilgi ve sevgisiyle karşılandı. 

20160914aw849501_05.jpg


Kocasinan Belediyesi tarafından, vatandaşların huzur ve güven içerisinde hijyenik şartlarda kurban ibadetlerini yerine getirebilmelerini sağlamak amacıyla hazırlanan Oymaağaç Kurban Kesim Yerinde tüm detayların düşünülmüş olması vatandaşlarda memnuniyet oluşturdu. Bayramın ilk iki gününde 521 küçükbaş, 386 büyükbaş kurban kesimi gerçekleştirildi. Kurbanlarını kestirmek için sıra bekleyen vatandaşlar alanda kurulan dev ekranlar ve sesli anonslar sayesinde sıralarını rahatlıkla takip ettiler.
Başkan Çolakbayrakdar'ın talimatı üzerine vatandaşlar için her türlü sosyal imkanın sağlandığı Oymaağaç kurban kesim yerinde sıra bekleyen vatandaşlar için dinlenme alanlarının yanısıra mescit, çocuklar için ise oyun parkı oluşturuldu.
Tesisi ziyaret eden başkan Ahmet Çolakbayrakdar, vatandaşlarla bayramlaşarak hal hatır sordu. Verilen hizmetten dolayı vatandaşların teşekkür ettiği Başkan Çolakbayrakdar, önlük giyip eldiven taktı ve vatandaşlara kavurma dağıttı. Meşrubat ikramında da bulunan Başkan Çolakbayrakdar, mobil kurban kesimhanelerini de denetledi.
Başkan Çolakbayrakdar, ''Her şey vatandaşlarımızın huzurlu ve güvenli bir şekilde bayramlarını eda edip, ibadetlerini yerine getirebilmeleri için hazırlandı. Burada kadınıyla erkeğiyle, çoluğuyla çocuğuyla tüm vatandaşlarımız düşünülerek bir alan oluşturuldu. Bayramlaştığımız vatandaşlarımızın memnuniyetini görmek, hayır dualarını almak da doğrusu bizim için mutluluk vesilesidir. Tüm vatandaşlarımızın bir kez daha bayramlarını kutluyor, şehrimiz, ülkemiz ve tüm İslam alemi için hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum.” dedi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39