• BIST 9094.06
  • Altın 2324.811
  • Dolar 32.3705
  • Euro 34.976
  • Kayseri 15 °C
  • Ankara 20 °C
  • İstanbul 19 °C

Çolakbayrakdar Parklar Bayrama Hazır

Çolakbayrakdar Parklar Bayrama Hazır
Kocasinan Belediyesi Kurban Bayramı’nda; misafirlerini en güzel şekilde ağırlamak, dinlendirmek ve hoşça vakit geçirebilmelerine imkan sağlamak için parklarını bayramlıklarıyla donatıyor.

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, şehir hayatına renk katan parkların bayramda misafirlerini layıkıyla ağırlaması için bakımlarını yapıp yeni donanımlar ekleyerek, bayrama hazır hale getirdiklerini söyledi.Parkların şehirler için dinlenme, eğlenme ve spor alanları olduğunun altını çizen Başkan Ahmet Çolakbayrakdar,” Kocasinan Belediyesi olarak 

Yeni Kayseri Kocasinan’da Kurulacak, Kocasinan Kayseri’nin Yeni Yüzü Olacak, anlayışı ve ciddiyetiyle çalışıyoruz. Bu amaca uygun olarak da şehrimize renk katan parklarımıza önem ve özen gösteriyoruz. Kurban 

Bayramı’nda parkımızda dinlenmek, eğlenmek, piknik yapmak, sohbet etmek, spor yapmak kısaca hoşça vakit geçirmek isteyen misafirlerimiz için parklarımıza bayramlıklarını giydirip bayrama hazırladık” dedi.1,6 milyon liraya yeni park donatıları ve oyun grupları aldıklarına dikkat çeken Başkan Ahmet Çolakbayrakdar,”  Yaz başında parklarımızı gözden geçirmiş, okulların kapanmasıyla çocuklarımıza karne hediyesi olarak yeni oyun grupları yerleştirmiştik. Spor aletlerinin, alanlarının, oyun gruplarının kalitelerini artırıyoruz. Yeni spor alanları yapıyor, spor aletleri yerleştiriyor, tartan pistler kuruyoruz. Parklarımızı günün şartlarına uygun olarak modern biçimde donatıyoruz. Eski malzemeleri elden geçirip yeniliyoruz. Parklarımızı aynı anda 7’den 70’e herkesin kullanabileceği niteliğe taşıyoruz” 

şeklinde konuştu.

 

Kocasinan Belediyesi parklarının toplam alanının 1 milyon 500 bin metrekareye yaklaştığını vurgulayan Başkan Ahmet Çolakbayrakdar,” Bayram hazırlıkları kapsamında 220 parkın masalarını, oturma banklarını, aydınlatma ve sulama sistemlerini, çöp kutularını, spor aletlerini, lavabo ve tuvaletlerini gözden geçirdik. Ağaçlara bakım yaptık, çimleri biçtik. Eskiyen malzemeleri yenileriyle değiştirdik, ihtiyaç duyanları tamir ettik, parklarımızı donatıp bayrama hazır hale getirdik. Bayramda misafirlerimizi bekliyoruz” 

şeklinde sözlerini tamamladı.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39