• BIST 8766.62
  • Altın 2234.833
  • Dolar 32.3364
  • Euro 35.1115
  • Kayseri 9 °C
  • Ankara 11 °C
  • İstanbul 13 °C

Çolakbayrakdar, Yaptığımız hizmetlerle

Çolakbayrakdar, Yaptığımız hizmetlerle
Çolakbayrakdar, "Yaptığımız hizmetlerle engelli vatandaşlarımızla gönül köprüsü kuruyoruz"

Engellilerin sosyal hayata katılımlarına büyük önem veren Kocasinan Belediyesi, Altı Nokta Körler Derneği’nden gelen tekerlekli baston talebini yerine getirdi. Konuyla ilgili açıklama yapan Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, her zaman engellilerin yanında yer aldıklarını vurgulayarak, toplumun her kesimine yönelik hizmetleri artırarak devam ettireceklerini söyledi. 


Kocasinan Belediyesi meclis toplantısında Altı Nokta Körler Derneği Kayseri Şubesi’nin 52 adet tekerlekli baston talebinin oy birliğiyle kabul edildiğini hatırlatan Başkan Çolakbayrakdar, “Öncelikle yine bir sosyal sorumluluk örneği sergileyen Kocasinan Belediyesi Meclis Üyelerine teşekkür ediyorum.

Kocasinan Belediyesi olarak yol, kaldırım, park, bahçe çalışmaları ve belediye hizmet binasındaki işlemlerin yanı sıra sosyal desteklerle de engellilerin yaşam standardını yükseltmek için çalışıyoruz.

Yaptığımız hizmetlerle engelli vatandaşlarımızla gönül köprüsü kuruyoruz. Onların güler yüzleri ve hayır duaları bizleri mutlu ediyor.

Engelli vatandaşlarımızın mutluluğu ve memnuniyeti için elimizden geldiğince yoğun çaba sarf ediyoruz. Onların hayatını kolaylaştırmak için desteklerimizi artırarak devam ettireceğiz” ifadelerini kullandı.


Kocasinan Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Kılıç’ı makamında ziyaret eden Altı Nokta Körler Derneği Kayseri Şube Başkanı Sadettin Kulkul ve beraberindekiler, Kocasinan Belediyesi’ne engelliler için yapılan hizmetlerden dolayı teşekkür etti.


Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Yardımcısı Hasan Kılıç, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar’ın yoğun iş temposu nedeniyle programa katılamadığını ancak selamlarını ilettiğini ifade ederek, “Kocasinan belediyesi olarak engelli vatandaşlarımız için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Engellilerin sosyal hayatını kolaylaştırmak için kalıcı çözümler üretmeye devam edeceğiz. Her zaman yanınızdayız” dedi.


Altı Nokta Körler Derneği Kayseri Şube Başkanı Sadettin Kulkul ise “Kocasinan Belediyesi’nin engellilere yaptığı çalışma ve hizmetleri takdirle karşılıyoruz. Kocasinan Belediye Başkanı Sayın Ahmet Çolakbayrakdar’a engelli kardeşlerimize gösterdiği ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum” diye konuştu.
Konuşmaların ardından Başkan Yardımcısı Hasan Kılıç, Sadettin Kulkul’a sembolik olarak tekerlekli bastonu hediye etti.
Ziyaret, hatıra fotoğrafı çektirilmesinin ardından sona erdi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39