• BIST 9079.97
  • Altın 2307.771
  • Dolar 32.3049
  • Euro 35.0354
  • Kayseri 15 °C
  • Ankara 17 °C
  • İstanbul 17 °C

ÇOLKABAYRAKDAR:"GÜÇLÜ EKONOMİ İÇİN KATKI SAĞLAYACAĞIZ"

ÇOLKABAYRAKDAR:"GÜÇLÜ EKONOMİ İÇİN KATKI SAĞLAYACAĞIZ"
Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, ülkenin güçlenmesinin ve kalkınmasının güçlü bir ekonomiyle mümkün olabileceğini bu kalkınmanın da yerelden başladığını söyledi.

Başkan Ahmet Çolakbayrakdar, Başkan Yardımcısı Mustafa Haspaylan ve Zabıta Müdürü Şaban Yakupoğlu'yla birlikte sabah; Argıncık ve Fevzi Çakmak Karakolu'nda zabıtalarla bir araya geldi. Zabıtalarla sohbet ederek, onları dinleyen Başkan Çolakbayrakdar, ekonomik gücün temelini yerel kalkınmanın oluşturduğunun altını çizerek, "Kocasinan’ın sürekli gelişimi için büyük gayret gösteriyoruz. Şehrin kalkınması demek memleketin kalkınması, ülkenin kalkınması ve güçlü bir ekonomisinin olması demektir. Ekonomik kalkınma yerelden başlar. Biz de bu bilinç içerisinde diyoruz ki, ilçemizden başlayarak ne kadar güçlü bir ekonomimiz, ne kadar güçlü bir ilçemiz olursa hem ilimiz hem de ülkemiz güçlenir ve kazanır. Bundan dolayı sloganlaşmış olan esnaf dostu belediye bizim için çok önemli. Biz esnafa desteğe ekonomimizin güçlü olması noktasından bakıyoruz” dedi.
Başkan Çolakbayrakdar konuşmasına şöyle devam etti:
"Günün şartlarında teknolojinin ve modern dünyanın elverdiği ölçülerde esnaf sitelerinin desteklenmesini, sayılarının artırılmasını istiyoruz. İyi planlanmış, çevresini düşünen ve çevre etkilerini değerlendirebilen bir yaklaşım içerisinde esnaf sitelerinin planlanması, yapılması, projelendirilmesi ve uygulamaya geçirilmesi noktasında belediye olarak üzerimize düşeni yapacağız. Yani, yetkilerimiz çerçevesinde üzerimize düşen görev ve sorumluluklar neyse her zaman sonuna kadar yapıyoruz ve yapacağız."
Ekonomik kalkınma ve temiz çevre arasındaki bağlantıya dikkat çeken Başkan Çolakbayrakdar; “Çevre hiçbir zaman göz ardı edebileceğimiz bir durum değildir. Çevreyle ilgili kurallar neyse muhakkak yerine getirilmeli. Çünkü çevre sadece bizim anlık kullandığımız bir kaynak değil toplumun her kesiminin kullandığı ve gelecek kuşaklara devredebileceğimiz ortak değerdir. Biz bunu tüketip, sonraki kuşaklara kullanılamaz bir çevre devredemeyiz. Bunun için çevreyle ilgili hassasiyetimiz önemli. Sizden de çevreyle ilgili konuların daha hassas bir düşünceyle üzerine gitmenizi bekliyorum” şeklinde konuştu.
Çolakbayrakdar ayrıca, "Sürekli iletişim halinde bulunduğunuz toplumun bütün kesimleriyle iyi bir diyalog içerisinde olmaya, temiz bir çevre oluşturularak bunun gelecek kuşaklara aktarılması noktasında hassasiyetle davranmaya devam edelim. Daha fazla refah içerisinde, huzurlu, sağlıklı bir çevrede yaşamak herkesin hakkıdır. Biz bu temiz çevreyi ve yaşamın kurallarını sunacağız. Toplumun her kesiminden muhataplarınızla iletişim halinde olacaksınız. Bunu da şefkatli bir şekilde anlatarak zamanla bu iletişimi daha da güçlendireceğiz. Karşımızdakileri tatlı dille ve belirli kurallar çerçevesinde uyaracağız. Biz de bunda bir miktar sabır göstereceğiz. Ama kurallarımızı da anlata anlata insanları ikna edeceğiz" diye konuştu.
 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39