• BIST 8745.7
  • Altın 2240.672
  • Dolar 32.3333
  • Euro 35.1603
  • Kayseri 6 °C
  • Ankara 5 °C
  • İstanbul 10 °C

Cübbeli Hoca milletvekili adayı olur mu?

Cübbeli Hoca milletvekili adayı olur mu?
Cübbeli Ahmet adı ile anılan Ahmet Mahmut Ünlü, neden milletvekili olmayacağını Vahdet gazetesinde yazdığı köşe yazısında açıkladı.

Bu dünya hayatında verilen imkânların ve makamların hepsinin geçici olduğuna dikkat çeken Cübbeli Ahmet"Koltuk sevdalısı olmamak lazım. Bazı insanlar koltuğu altından çekildiği zaman  ağzından emziği alınan çocuk gibi ağlıyor"değerlendirmesinde bulundu. Cübbeli, milletvekili olma hırsı içinde olanları da eleştirdi.

 

Cübbeli vekillik peşinde koşanlara seslenen Cübbeli milletvekili olmak gibi bir hedefinin niye olmayacağını şu ifadelerle açıkladı:

"NE MERAKLISINIZ VEKİL OLMAYA YAHU!"

Allah-u Teâlâ’nın verdiği mallar geçici, oğullar geçici, ziynetler geçici, imkânlar, itibarlar geçici, makamlar, mevkiler, koltuklar geçici. Adam geçen dönem milletvekili oluyor, şimdi benim gibi milletten biri oluyor ve üzülüyor buna. Ne üzülüyorsun?! Kurtuldun işte sevinsene. Yine illa milletvekili olmayı istiyor. 40 senedir milletvekili olanlar var mecliste. 40 senedir mecliste olmana rağmen bu memleket düzelmediyse sen fuzulisin demek ki. Makam, makam, makam… Koltuğunu altından çektikleri zaman ağzından emziği alınan çocuk gibi ağlıyor. Ne kadar meraklısınız vekil olmaya yahu! Bir acayip iş.

"ADAY OLSAM KAZANIR MIYIM?"

Ben Bursa’dan koysam adaylığımı kazanır mıyım acaba? Bursa’nın hepsini bana verseler girer miyim bu işlere acaba? Bütün Bursa’nın kadrolarını verseler girer miyim? Girmem çünkü akıllıyım

"SADDAM’IN SONU ORTADA"

Milleti namaza başlatmak lazım, Ehl-i Sünnet itikadını tashih etmek lazım, insanları haramdan, zinadan kurtarmak lazım. Siyasetin ehli var, Allah onlara becerttirsin, muvaffak eylesin. Biz o işin ehli değiliz. Biz size hizmet edeceğiz. Onun için dünya geçer, makam, mevki, mertebe biter. 10 sene de, 20 sene de, 40 sene de geçer. 

Kral olsan ne olur?! Bir de sonunun kötü olma ihtimali de var. Saddam’ın sonu ne hale geldi?! Kaddafi’nin durumu ne hale geldi?! 40 senelik krallık kurtaramadı onları. Zalimlik etti, hainlik etti Mevla da belasını verdi. 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39