• BIST 8986.97
  • Altın 2297.275
  • Dolar 32.3247
  • Euro 35.0665
  • Kayseri 16 °C
  • Ankara 16 °C
  • İstanbul 19 °C

Cübbeli yurtdışından kadın getirtmiş

Cübbeli yurtdışından kadın getirtmiş
Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü'nün de ifadesinin alındığı çete ve fuhuş operasyonunun ilginç ayrıntıları ortaya çıktı
Polisin hazırladığı fezlekeye göre Ünlü’nün adamları Hoca’ya seks yapması için kadın ayarlıyordu. Hoca’nın bu kadınlarla ilişkilerinin bulunduğu görüntülerle şantaj yapmak isteyen iki kişi ise Cübbeli Ahmet Hoca’nın bağlantılı olduğu mafya üyeleri tarafından tehdit edildi.

Emniyet’in yaptığı çalışmalara göre, Ahmet Mahmut Ünlü’nün şoförü Mehmet Ali Melemez, sağ kolu Barış Sezek, korumalığını yapan Fahrettin Canpolat, Fahri Özdemir, hizmetini görenlerden Mehmet Batur, Mehmet Berber, Yahya Aydoğdu ve Mustafa Çittir, Ünlü’nün fuhuş yapmasına aracılık ederek kadın temin etti.

FOTOĞRAFLARDAN BEĞENİYORMUŞ

Ünlü’nün adamları Özbekistan, Kazakistan ve Fas gibi ülkelerden kadın getirerek Ünlü’ye sundu. Ünlü kadınları fotoğraflarından beğendi.

Fezlekeye göre Ünlü’nün bir süre korumalığını yapan ve daha sonra anlaşmazlık sonucu işten ayrılan Hamit Duysak, Ünlü’nün yakınındaki bazı kişilere mesaj atarak, “Elimde seks kaseti var, açıklarım” diye tehdit etti.

Ünlü, bunun üzerine Abdullah Şanlıer isimli bir suç örgütü lideri ile temasa geçerek Duysak’ı tehdit ve darp ettirdi. Şanlıer’in adamlarıyla Duysak’ı tehdit etmesi polisin takibine takıldı.

Fezlekede Ünlü’nün Gülruh isimli bir kadınla ilişkiye girdiği, bu ilişkinin görüntülerini ele geçiren Balatlı Hakan adlı kişinin Ünlü’den bu görüntülere karşılık 50 bin lira istediği yer aldı.

Ünlü, bu olayla ilgili olarak 13 Mayıs 2011’de polise başvurdu. Polis, Ünlü’nün adamlarının parayı istenen yere götürmesini istedi. Ancak tehdit eden kişi parayı almaya gelmedi. Fezlekede, Ünlü’nün Balatlı Hakan isimli kişiyi bulmak için sabıkalı Adbul Nezir Hızır ile irtibata geçtiği iddia edildi.

CÜBBELİ'YE MASAJ KOLTUĞU

Polis fezlekesinde, Ünlü’nün Karagümrük çetesi olarak bilinen Nuri Ergin ve Vedat Ergin’in kardeşi Nejat Ergin’le de temasta olduğu, kayınbiraderiyle ilgili bir konuda Ergin’den yardım istediği de yer aldı.

Ayrıca, Ünlü’nün cemaatindeki Avni Özsalih’i tehdit ettirmek için Sedat Peker’den yardım istediği, bu amaçla cezaevindeki Sedat Peker’e bir mektup yazdığı da yer aldı. Fezlekede Peker’in adamları aracılığıyla Ünlü’ye bir masaj koltuğu hediye ettiği de anlatıldı.

KADININ ŞİFRESİ TALEBE

Cüppeli Hoca’ya kadın temin eden adamlarının şifreli kelimeler kullandıkları da polis fezlekesinde yer aldı. Ünlü’nün adamları “kadın” yerine talebe ya da yemek; kadınlara ödenen ücret için zekat ya da gömlek; fuhuş buluşmaları için de toplantı şifresini kullandı.

Cüppeli’nin adamlarının teknik takibi engellemek için “Jammer” kullandıkları da iddia edildi.

TUTUKLANDI

"Cübbeli Ahmet Hoca" olarak tanınan Ahmet Mahmut Ünlü, kamuoyunda "Karagümrük çetesi" olarak bilinen suç örgütüne yönelik yürütülen soruşturma kapsamında İstanbul Nöbetçi 10. Ağır Ceza Mahkemesi'nce tutuklandı.
posta
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39