• BIST 9079.97
  • Altın 2323.132
  • Dolar 32.3439
  • Euro 34.8631
  • Kayseri 11 °C
  • Ankara 13 °C
  • İstanbul 15 °C

Cumhurbaşkan Erdoğan Abdullah Gül'ü bombaladı:

Cumhurbaşkan Erdoğan Abdullah Gül'ü bombaladı:
AK Parti grubunda konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan son dakika açıklamalar geldi.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı RECEP TAYYİP ERDOĞAN, partisinin TBMM grup toplantısında milletvekillerine seslendi. Erdoğan'ın konuşmasında öne çıkan kısım isim vermeden yaptığı Abdullah Gül çıkışı oldu. Erdoğan 'artık bu kervanda değil' diyerek Gül'ün AK Parti ile olan bağını kesti attı.

AK Parti'nin büyük kongresinin eylül ayında yapılacağını açıklayan Erdoğan, KHK eleştirisinde bulunan 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül için şunları söyledi;

-''Geçmişte partimiz çatısı altında olup da bugün dışarıda başka havalarda gezen hiç kimsenin partimizle ilgili söz söylemeye hakkı yoktur. Herkes ağzını açmadan önce nerede bulunduğuna dikkat etmelidir. Bunlar AK Parti olarak milletimizle birlikte verdiğimiz hayati mücadelede en küçük desteklerini görmediğimiz, karşı saflarda silüetleri beliren kişilerdir.

ARTIK BU KERVANIN YOLCUSU DEĞİL

 

-Bu beraberliği, bu dayanışmayı zedeleyenler bilsinler ki artık bu kervanın samimi yolcuları değildir. Bununla ilgili sesiniz çıkmayacak, evet-hayır referandumu yapılıyor, bakıyorsunuz birileri de 'hayır' için kampanya yürütüyor. Kulislerde, şurada burada. Şimdi de kendilerinde söz hakkı görüyorlar. Kusura bakmasınlar.'

BU TRENLER DÜŞENLER KALIR

- Biz bu yola çıkarken ahdederek çıktık. Bu ahitle çıkarken de sadakatin aslolan bir kavram olduğunu bilerek çıktık. Bu trenden düşenler, düştükleri yerde kalırlar. Bu süreçte bize düşen geçmişteki hatalardan uzak durmaktır. Tüm teşkilatlarımızın bu konuda güç birliği içinde olduklarını görmekten memnuniyet duyuyorum. Hırslarının esiri olanların hükmünü milletimiz zaten veriyor. Siz hiç merak etmeyin. Türkiye'nin istiklali için hayatını ortaya koyarak çalışanlarla dikensiz bahçelerde kendi ikbali için yollara düşenlerin farkını milletimiz çok iyi biliyor.

 

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39