• BIST 9057.24
  • Altın 2299.873
  • Dolar 32.3145
  • Euro 35.0998
  • Kayseri 21 °C
  • Ankara 22 °C
  • İstanbul 19 °C

Cumhurbaşkanı Gül, Geleneksel Kayserililer Brunch'ına Katıldı / Video

Cumhurbaşkanı Gül, Geleneksel Kayserililer Brunch'ına Katıldı / Video
Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Geleneksel Kayserililer Brunch'ına katıldı.
Kayseri İli Yardım Derneği İstanbul Şubesi tarafından Emirgan Korusu Beyaz Köşk'te düzenlenen bruncha Cumhurbaşkanı Gül, eşi Hayrünnisa Gül ile birlikte geldi. Gül'ün yanı sıra bruncha Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Kayseri Sanayi Odası (KAYSO) Başkanı Mustafa Boydak, Kayseri İli Yardım Derneği İstanbul Şubesi Başkanı Abdullah Gülsoy, Kayseri Şeker Fabrikası A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay ve çok sayıda Kayserili işadamı katıldı.




Konuşmasından önce Gül'ün yanına gelen üniversiteden arkadaşları, okul önünde toplu olarak çekilmiş olan bir fotoğrafını hediye etti. Ardından hemşehrilerine seslenen Cumhurbaşkanı Gül, Erciyes'in herkesin gönlünde ayrı bir yeri olduğunu vurgulayarak, "Nereye gitsek, hangi dayağı görsek Erciyes'le mukayese ederiz biz. Bunun ayrı bir hissiyatı vardır. Erciyes'in önümüzdeki yıllarda çok büyük bir cazibe merkezi olacağını da biliyoruz. Geçen sene gittiğimizde değerli başkanımız Mehmet Bey beni 3 bin 500 metreye çıkartmıştı. Şimdi artık herkes 3 bin 500 metreye çıkabiliyor. Teleferik kurdunuz, orası çok daha büyük ilgi görecek. Sadece Türkiye'nin değil, dünyanın her yerinden gelenler olacak. Şehrimizin şehircilik alanında çok farklı bir şehir olduğunu eminim ki Kadir Bey de bu hakkı verir. Bazen yabancı misafirlerim olduğunda Kayseri'ye götürüyorum. Orada konuştuğumuzda gerçekten etkileniyorlar. O kadar güzel, Anadolu'nun ortasında bir şehir beklenmiyorlar" diye konuştu.

izlemex.tv : Cumhurbaşkanı Gül, Geleneksel Kayserililer Brunch’Ina Katıldı


Gül, Kayseri'nin sanayide de Türkiye'nin önde gelen illerinden birisi olduğunu ifade ederek, "Şimdi artık klasik sanayiden daha yüksek teknolojili sanayiye geçme peşinde herkes. Üniversitelerle sanayinin işbirliği yapması mümkün olacak. Bütün bunlar bizi çok sevindiriyor. Değerli ilim adamlarımız, değerli siyasetçilerimiz sadece Kayseri'nin içinde değil, tüm memleketimize hep hizmet ediyorlar. Bunlardan hep gurur duyuyoruz. Bir kez daha sizlerle beraber olmaktan gerçekten ayrı bir sevinç duyuyorum" şeklinde konuştu.

Konuşmasının ardından Kayseri İli Yardım Derneği İstanbul Şubesi Başkanı Abdullah Gülsoy, Cumhurbaşkanı Gül'e hediye verdi.
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39