• BIST 9079.97
  • Altın 2307.771
  • Dolar 32.3049
  • Euro 35.0354
  • Kayseri 11 °C
  • Ankara 13 °C
  • İstanbul 15 °C

Cumhurbaşkanı Gül, 'Terörle mücadelede bütün yollar deneniyor' - VİDEO

Cumhurbaşkanı Gül, 'Terörle mücadelede bütün yollar deneniyor' - VİDEO
Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, şehit yakınları ve gazileri iftar yemeğinde kabul etti. Gül, “Terörle mücadelede bütün yollar deneniyor'dedi.
Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, şehit yakınları ve gazileri iftar yemeğinde kabul etti. Gül, “Terörle mücadelede bütün yollar deneniyor. Bu acıyı bitirmek ve bu tehdidi ülkenin gündeminden çıkartmak için. Bütün yollar denenirken son dönemde samimi bazı gayretlerin olduğunu da biliyorsunuz” dedi.Cumhurbaşkanı Gül, şehit yakınları ile gazilere Çankaya Köşkü'nde iftar yemeği verdi. Cumhurbaşkanı Gül, iftardan önce yaptığı konuşmada, ülkenin bölünmez bütünlüğe kastedenlerin olduğunu hatırlatarak, “Böyle bir durumda başta kahraman ordumuz olmak üzere bütün emniyet teşkilatımız bütün varımızla yoğumuzla bunlara fırsat vermemek için de çok büyük mücadele yapılmıştır. Bu mücadelenin neticesindedir ki hedeflerini ulaşamamışlardır. Son yıllarda verdiğimiz aziz şehitlerimizin hatıraları sizlersiniz. Bugün cumhurbaşkanı seçildiğim ilk yıl başlattığım ama 7.’sini gerçekleştiriyorum. Siz ve sizin gibi daha önce de şehitlerimizin ailelerini buraya davet etmiştim. Ümit ederiz ki bundan sonra olmaz. Geçen sene de yine şehit ve gazilerimizin aileleriyle bir araya geldiğim de bu temennimi paylaşmıştım. Sizlerde takip ediyorsunuz ki terörle mücadelede bütün yollar deneniyor. Bu acıyı bitirmek ve bu tehdidi ülkenin gündeminden çıkartmak için. Bütün yollar denenirken son dönemde samimi bazı gayretlerin olduğunu da biliyorsunuz. Ümit ederiz ki bu gayretler olumlu neticelerini verir” dedi.
“Hepimizin arzusu, bu ülke hepimizindir. Doğusuyla batısıyla kuzeyiyle güneyiler herkes istediği yerde yaşabilir herkes istediği yerde oturabilir. Bu ülkenin bütün vatandaşları eşittir kimsenin birbirine üstünlüğü yoktur” diyen Gül, şunları kaydetti:
“Bütün arzumuz ülkemizde huzurun barışın kardeşliğin pekişmesidir. İnşallah bundan sonra bu davetleri bu şekilde yapmam başka şekilde yaparım. Bütün arzumuz budur bütün çalışmamız budur. Son olarak sizlerin şüphesiz ki çeşitli sorunlarınız çeşitli arzularınız olabilir. Bunları hiç çekinmeden bütün devlet kademelerine, cumhurbaşkanlığı makamı olarak benden, emniyet müdürlerine komutanlara kimi görürseniz herkese iletebilirsiz. Herkesin talimatı sizlerin başımızın üstünde olduğunuzdur. Buna muhakkak inanın. Bütün şehitlerimize Allah’tan rahmet gazilerimize Allah’tan kolaylık şifa diliyorum.”

izleneo.com
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39