• BIST 9093.41
  • Altın 2325.482
  • Dolar 32.3736
  • Euro 34.9977
  • Kayseri 14 °C
  • Ankara 20 °C
  • İstanbul 20 °C

Cumhurbaşkanı Kılıçdaroğlu'na yüklendi Milletten yanamısın terörden yanamısın

Cumhurbaşkanı Kılıçdaroğlu'na yüklendi Milletten yanamısın terörden yanamısın
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Başkanlık sistemini bu ülkede kan dökmeden gerçekleştiremezsiniz” diyen ana muhalefet partisi lideri Kılıçdaroğlu’nu sert sözlerle eleştirdi.

 

Ankara’da düzenlenen ‘Türk Siyasi Tarihinde Yerli ve Milli İrade’ programında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Kan dökmek; diktatörlerin, zalimlerin, bazen de meczupların işidir. Ana muhalefetteki şahsın bunlardan hangisi olduğunu ben milletimin takdirine bırakıyorum” dedi.

SONDAKİKA-HABERLER-AN-BE-AN-KAYSERİNEWS.COM-GOOGLE'DEN-TAKİP EDEBİLİRSİNİZ. FACEBOOK-TWİTTER SAYFASI TAKİP BEĞENİ MERKEZİ.

 

Kayserinews.com@Kayserinewscomtwittersayfamıztakip edebilirsinizTIKLAYIN,BEĞENİ,YAPIN-FACEBOOK-SAYFASI-HABER-TAKİP-SİSTEMİ .https://www.facebook.com/kayserinewscom-261415263889283/?fref=ts

 

Erdoğan, başkanlık sistemi konusunda millet ne derse onun olacağını ifade ederek, “Er ya da geç bu milletin önüne yeni anayasa, başkanlık gelecek” diye konuştu.

“BİZ İKİ GÜLÜCÜĞÜNÜZE BU VATANIN DEĞERLERİNİ DEĞİŞMEYİZ“

Cumhurbaşkanı Erdoğan, vize muafiyeti için Türkiye’den ‘terörle mücadele kanununu yumuşatmasını’ isteyen Avrupa Birliğine de yine sert sözlerle yüklenerek, “Siz ne zamandır Türkiye’yi idare etmeye başladınız. Kim size bu yetkiyi verdi?” diye sordu. Terörle mücadelenin asla gevşemeyeceğini ifade eden Cumhurbaşkanı, Avrupa Birliğine de, “Biz iki tane gülücüğüne bu vatanın birliğini değişmeyiz, bunu böyle bilin” dedi. Birliğe bir kez daha rest çeken Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Avrupa Birliği, Türkiye Cumhuriyeti Devleti yerine terör örgütünü muhatap alacak kadar küçülmeye razıysa bizim açımızdan hiçbir sorun yok. Çünkü biz terör örgütüne hangi gözle bakıyorsak onların tezlerini savunanlara da aynı gözle bakarız” ifadelerini kullandı.

“ZALİMLER İÇİN YAŞASIN CEHENNEM”

Erdoğan, Bangladeş’te Cemaat-i İslami partisinin lideri Nizami’nin idam edilmesini de kınayarak, “Cemaat-i İslami partisinin lideri Motiur Rahman Nizami’nin idamından duyduğum derin üzüntüyü sizlerle paylaşmak istiyorum. Nizami’ye AllaH’tan rahmet, dünya Müslümanlarına başsağlığı diliyorum” dedi. “Zalimler için yaşasın cehennem” ifadesini kullanan Erdoğan, “Türkiye’nin Dakka Büyükelçisini geri çağırdığını da açıkladı.

Türkiye’nin haksızlığa uğrayan herkesin temsilcisi olmaya çalıştığını anlatan Cumhurbaşkanı, idam edilen Müslüman olunca ne AB’den ne de başkalarında bir ses çıkmadığına da vurgu yaptı. Erdoğan, Nizami’nin idam edilmeden önce yazdığı mektuptan bir kısım da okudu.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39