• BIST 9118.67
  • Altın 2324.75
  • Dolar 32.3712
  • Euro 34.9966
  • Kayseri 15 °C
  • Ankara 21 °C
  • İstanbul 21 °C

DEMET AKALIN İLK KEZ "ANKARA'NIN BAĞLARI"NI SÖYLEDİ

DEMET AKALIN İLK KEZ "ANKARA'NIN BAĞLARI"NI SÖYLEDİ
Ankara Shopping Fest Görkemli Konserle Açıldı

Ankara Shopping Fest'in açılışı Demet Akalın'ın muhteşem konseriyle gerçekleşti. Ankara Ticarete Odası (ATO) tarafından bu yıl 3.'sü düzenlenen Ankara Shopping Fest (Alışveriş Festivali)'in açılış töreni görkemli bir geceyle gerçekleşti. Şarkıcı Demet Akalın'ın muhteşem konseriyle yapılan Ankara Shopping Fest açılışı, Ankaralılara unutulmaz bir gece yaşattı. 

ATO tarafından gerçekleştirilen Ankara Hopping Fest'in bu yıl 3.'sü düzenlenedi. 29 Ağustos-14 Eylül tarihleri arasında Ankara'nın her yerinde gerçekleşecek olan Ankara Alışveriş Festivali'nin açılışı bu akşam muhteşem Demet Akalın Konseriyle gerçekleşti. ATO Başkanı Salih Bezci, Shopping Fest Başkanı Yüksel Tavşan, vali yardımcısı, kalkınma bakanı genel müdürü ve şarkıcı Demet Akalın'ın Alışveriş Festivali Gongu'nu vurması ve muhteşem havai fişek gösterisiyle başladı. 



DUALARLA SANAT SERGİSİ AÇILIŞI YAPILDI

Demet Akalın'ndan önce Kızılay Metro Sanat Galarisi'nde "Geçmişten Günümüze" unutulmaya yüz tutmuş el sanatları sergisiyle başladı. ATO Başkanı Salih Bezci ve ATO yönetim kurulu üyelerinin katılımıyla ve dualar eşliğinde Kızılay Metro Sanat Galarisi açılışı yapıldı. 

ATO Başkanı Salih Bezci, Metro Sanat Galarisi'nde sergi açan el sanatı ustalarının sergi tezgahlarını tek tek dolaşarak, yaptıkları sanatlar hakkında bilgi aldı. Çini işçiliğinden, bakır sanatına, ipek dokumacılığından, topaç yapımına, baston yapımından, halı dokumacılığına unutulmaya yüz tumuş el sanatlarının sergisi dualarla açıldı.



Bütün sergi tezgahlarını dolanan ATO Başkanı Bezci, bir demir ustasının yaptığı OSmanlı Dönemi'nde şehadelerin ve padişahların savaş meydanlarında giydiği savaş kıyafetinin demir başlığını taktı. 83 yaşındaki ası Mehmet Amca'nın tezgahını da ziyaret eden Bezci, Mehmet Amca ile kısa bir sohbet etti. Sergiyi büyük bir ilgiyle gezen ATO Başkanı Salih Bezci ve ATO yönetim kurulu üyeleri, konser alanına gitti. 



YÜREKLERİ HOPLATAN GÖRSEL ŞOV

İzmir Caddesi'nde kurulan dev sahneye yüksek binadan iple inen palyaço gösterisiyle başlayan gece, sahne şovları ve plerle yüksek binada yapılan gösteriyle devam etti. İzleyenlerin yüreklerini hopaltan gösteriler, büyük beğeni topladı. 



DEMET AKALIN'NDAN MUHTEŞEM KONSER

Ankara Shopping Fest'in açılış töreninde sahne alan şarkıcı Demet Akalın Ankaralılara unutulmaz bir gece yaşattı. Giderli şarkılarla başlangıç yapan Akalın, Evli, mutlu, çocuklu şarkısıyla devam etti. Akalın, Türkan şarkısıyla herkesi coşturdu. Seyircilerin arasına gelen Demet Akalın, tekerlekli sandalyede oturan hayranlarıyla fotoğraf çektirip, selfie çekti.



DEMET AKALIN İLK KEZ "ANKARA'NIN BAĞLARI"NI SÖYLEDİ

Ankaralılar için "Ankara'nın Bağları"nı ilk kez söyleyen Demet Akalın, Ankaralıların gönlünü bir kez daha fethetti. Kendisini, çatıdan, balkondan ve dükkanların güneşiliklerine çıkıp dinleyen hayranlarına tatsızlık ve acı yaşanmaması konusunda uyaran Demet Akalın, Tecrübe isimli parçasıyla konserine son verdi. Ankaralılara ve Ankara Shopping Fest'e yakışan bir gece yaşandı. 









  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39