• BIST 9142.4
  • Altın 2325.069
  • Dolar 32.3676
  • Euro 34.9782
  • Kayseri 16 °C
  • Ankara 21 °C
  • İstanbul 20 °C

Deniz Baykal Abdullah Gül ile ne konuştu?

Deniz Baykal Abdullah Gül ile ne konuştu?
Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile Deniz Baykal görüştü. Çankaya Köşkü'nden çıkar çıkmaz açıklamalar yapan Deniz Baykal "Türkiye'de bir erkler çatışması yaşanıyor" dedi. Yaşanan sürecin doğal olmadığını belirten Deniz Baykal fezlekelerin de TBMM'ye gelmediğin

Geçtiğimiz günlerde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve TBMM Başkanı Cemil Çiçek ile görüşen Deniz Baykal bugün de Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile görüştü. Deniz Baykal Çankaya Köşkü önünde basın açıklaması yaptı. 

CHP Eski Genel Başkanı Deniz Baykal, Cumhurbaşkanı Gül ile Çankaya Köşkü'nde görüştü. Baykal çıkışta açıklama yapıyor. Son günlerde yaşananların hukuk devletinin öngörüğü bir tablo olduğunu belirten Baykal, yaşananlar konusunda taşıdığı tedirginliği Köşk'e taşımak istediğini söyledi.

Baykal, "Keşke yaptığım görüşmeler konusunda iyimser bir tablodan söz edebilseydik. Öyle görünüyorki ciddi sorunlar devam edecek.." dedi.

Baykal'ın konuşmasından satırbaşları:

Üç hafta geçti fezlekeler gelmedi arkadaşlar.

Yargı kararları uygulanamıyor.

Erkler arasında uyum olduğu kanısında değilim.
 

Süreçte yaşana tablonun çok olumlu tablonun olmadığını söyledik. Parlamentoda uzun süreler görev yapmış biri olarak içinden geçtiğimiz sürecin olağan bir süreç olmadığını ifade ederek tedirginliğimi belirtmek istedim. Keşke bu temaslarımın sonucunda daha iyimser bir tablo çizebilme imkanını bulabilseydim. öyle anlaşıyor ki yaşadığımız sıkıntılar devam edecek ve bunun doğal olmadığına inanmaya devam edeceğim. İçinden geçtiğimiz sürecin kriz olduğu çok nettir. Devletin temel organları ciddi bir çatışma içerisinde. 3 haftayı geçti halen fezlekeler gelmedi. Meclis o fezlekeleri bekliyor. Bu fezlekeler gelmeden hiçbirimiz Yargı'nın etkili bir şekilde çalıştığını söyleyemeyiz. Yargı etkin çalışmadığı için emniyet görevlileri hakkında soruşturmalar açılıyor. Erkler arasında uyum yok. İzmir ve İstanbul'da bir çatışma var ve biz bunu görüyoruz.

 
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39