• BIST 9008.98
  • Altın 2281.851
  • Dolar 32.3198
  • Euro 35.0518
  • Kayseri 16 °C
  • Ankara 16 °C
  • İstanbul 19 °C

Deniz Baykal: 'Söyleyecek önemli sözlerim var'

Deniz Baykal: 'Söyleyecek önemli sözlerim var'
17 Aralık operasyonları devam ederken muhalefetin aldığı tutum bir hayli sert olmuş ve işi hükümütei istifa etmesine kadar götürmüşlerdi. Muhalefet içerisinden farklı bir ses geldi. O ses türk siyasi tarihinin yakın tanıklarından Deniz Baykal.

Deniz Baykal bugün itibari ile iki önemli bir görüşme yapacak ve 17 Aralık operasyonu ile ilgili görüşlerini paylaşacak. Sabah saatlerinde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşen Deniz Baykal, daha sonra ise Meclis Başkanı Cemil Çiçek ile görüşecek. Deniz Baykal'ın bu görüşmesi sadece Cemil Çiçek ile sınırlı değil. 

Deniz Baykal Cemil Çiçek'ten sonra Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile görüşecek ve 17 Aralık operasyonu ile ilgili görüşlerini ve bildiklerini anlatacak. Deniz Baykal'a sorulan diğer bir soru ise şu: Başbakan Erdoğan'dan randevu alacakmısınız sorusuna da bir hayli ilgin. bir cevap geldi. Baykal kimnse ile  görüşemem diyemem dedi ve açık bir kapı bıraktı. 

Son yaşanan olayların ardından ekonominin kötüye gidebileceğini işaret eden Deniz Baykal, Kılıçdaroğlu'na “Devlet krizi var. Ekonomi daha da kötüye gidebilir” dedi. Baykal, Kılıçdaroğlu ile görüşmesinin ardından yaptığı açıklamada, “Yaşananların siyasi ve ekonomik yönü var. Meclis Başkanı ve Cumhurbaşkanı'na bunu anlatacağım. Cumhurbaşkanı ve Meclis Başkanı ile görüşme ihtiyacı hissettiğime göre söyleyecek önemli sözlerim var. : İçinde bulunduğumuz şartlar malum. Sorumluluk duygum var. Bu görüşmeleri yapmak zorunda hissettim kendimi” dedi. Baykal kendisine sorulan Başbakan'dan da randevu isteyip istemeyeceği sorusuna ise "Kimseyle görüşmem diyemem" yanıtını verdi. Yaşanan olayları adli bir olay olarak görmediğini belirten Baykal, "Komplo seziyor musunuz?" yönündeki soruya "Hayır sezmiyorum" demedi.
Baykal bugün TBMM Başkanı Cemil Çiçek ile görüşecek. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile de yarın saat 13:00'de bir araya gelecek. Baykal, bu girişimleri ile Akil adam olarak krize çözüm bulmak istiyor. 

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39