• BIST 9079.97
  • Altın 2323.472
  • Dolar 32.361
  • Euro 34.9354
  • Kayseri 10 °C
  • Ankara 13 °C
  • İstanbul 14 °C

Denizli:Bırakır giderim

Denizli:Bırakır giderim
Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Mustafa Denizli, Manisaspor maçında sahaya su şişesi fırlatan taraftarları sert bir dille eleştirerek benzer davranışların devam etmesi halinde Rize’yi terk edeceği mesajını verdi.
PTT 1. Ligi’nde Manisaspor karşısında evinde aldığı beraberliğin ardından bir gün izin kullanan Çaykur Rizesporlu futbolcular bugün hafta sonu oynayacakları Şanlıurfaspor maçının hazırlıklarına başladılar. Çaykur Rizespor Tesisleri’ndeki çalışma teknik direktör Mustafa Denizli nezaretinde gerçekleşti. Çalışmaya tüm futbolcular katıldı.

İdman öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Mustafa Denizli, Manisaspor maçında sahaya yabancı madde atan Rizesporlu taraftarları sert bir dille eleştirdi. Sahaya atılan bir şişe su ile tüm Rizeliler'in hayatının karartılabileceğini belirten Denizli, “Bu takım yeni bir takım. Bu takım 3 ay önce kuruldu. Bu takım ligdeki bir çok engeli aşarak bu konumuna geldi. Ben 3.5 aydır bu tesislere sabah 08.00’de girerim gece 23.00’de çıkarım. Benim ve ekibimin tüm çabası bu güzel kenti Türk futbolunda hak ettiği yere taşımaktır. Son maçta sahaya yabancı maddeler atıldı. Bunların önemli bir bölümü su şişesi. Ben taraftara gittim. Yapmayın, yapmayın. Niye yapmayın; tribünler kale arkasında. Kaleci Volkan’a atılıyor. Hakem Volkan’ın yanına geldi. Bu şişelerden bir tanesi hakemin veya rakip futbolcunun yüzüne gelse, yaralanmaya neden olsa bunun cezası para cezası olmaz. Hükmen mağlubiyet olur. Bunun cezası saha kapatma olur. Bu kadar insanın verdiği emek, çırpınması. Bir veya iki tane kendini bilmezin yaptıklarının tüm şehrin ve tüm Rizelilerin mahvolmasına yerde sürünmesine neden olur. Bunu göremeyecek kadar kendinden geçebilir mi insan. Benim hayatım sahalarda geçti. Hata olabilir. Bu bize hiçbir şey kazandırmaz. Ama bir şişe; bir şehrin, bir takımın ve dünyada yaşayan tüm Rizelilerin hayatını karartır” dedi.

"BIRAKIR GİDERİM"

Denizli, benzer hareketlerin tekrarı halinde Rize ile olan birlikteliklerinin sona erebileceği uyarısında bulunarak, “Onlara şunu dedim. Bu görüntünüz olursa bu şehirde devam etmem. Bunu sizin aracılığınız ile söylüyorum. Bu bu kadar hassastır. Biz bu şehri düşündüğümüz yere taşımak için her şeyimizi ortaya kolduk. Bunu bir şişe ile kaybeden bir şehir değiliz. Yazık günah değil mi ? Bir kez daha ikaz ediyorum. Buna teşebbüs edenleri benim taraftarlarım orada imha etsin. Bunu yapanların Rize ile Rizespor ile hiçbir alakası yoktur. 13 haftadır 3-4 kart sınırında futbolcu ile ceza almadan devam ediyoruz. Bu kadar örnek bir takım yaratmaya çalışıyoruz. Bunu sana dışında da oluşturacağız. Oluşturmazsak birlikteliğimiz olmaz. Bunu da bu kadar açık söylüyorum. Bizim hayatımız burası. Tüm çalışmalarımızı iki düşüncesine teslim edemeyiz. Bu konuya herkes sahip çıkacak. Şu şehirde herkes Mustafa Denizli olacak” diye konuştu.

Denizli ayrıca yaptığı açıklamada, “Bu yapılabilir mi ? Tüm Rizelilerin mutluluğu için ben her gün 15 saatimi burada geçiriyoruz. Benim tüm ekimiz bunun için çalışıyor. Bir şehir oraya gelen kendini bilmez üç kişiye teslim olabilir mi ? Ne olur Rize. Bunları barındırmayın” şeklinde konuştu.

Öte yandan Manisaspor maçında sahaya yabancı madde atanların görüntülerinin alınarak konuyla ilgili inceleme başlatıldığı, sahaya yabancı madde attığı tespit edilen taraftarların cezalandırılacağı öğrenildi.
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39