• BIST 9079.97
  • Altın 2324.319
  • Dolar 32.3625
  • Euro 34.9486
  • Kayseri 7 °C
  • Ankara 14 °C
  • İstanbul 12 °C

Denizli’den yönetime transfer göndermesi

Denizli’den yönetime transfer göndermesi
Galatasaray Teknik Direktörü Mustafa Denizli, Karşıyaka maçının ardından düzenlenen basın toplantısında yönetime transfer çağrısında bulundu. Denizli,:

Ziraat Türkiye Kupası E Grubu 3. maçında sahasında Karşıyaka’yı ağırlayan Galatasaray, rakibini 3-1 mağlup etti. Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Galatasaray Teknik Direktörü Mustafa Denizli, "Grupta iki tane 6 puanlı takımın mücadelesi grubun kaderini tayin edecekti. Bu avantajı lehimize kullanmak durumundaydık. 8 günde yaptığımız çalışmadan sonra ilk maçımızdı. Kadromuzda görev yapan bazı arkadaşlarımızın ciddi, bazılarının hafif problemleri vardı. Onları bu maçta kullanamadık. Sahada görev yapan arkadaşlarımız özellikle ilk yarıda tempolu bir oyun sergilediler. 9 puana ulaşmak ve maçı kazanarak kampa gitmek önemliydi. Bunları artı olarak değerlendirirsek Karşıyaka maçından sonra başlayacak olan ikinci yarıya daha sağlıklı başlayacağız. İkinci yarıda da pozisyonlarımız var. Gole çevirmesi kolay pozisyonlarımız vardı. Önemli olan o pozisyonları oluşturmak. Eksiklerimiz var. Umarım önümüzdeki dönem hem kendi içimizde ve hem de dış takviyelerle ikinci yarı daha üretken ve mücadele eden bir Galatasaray taraftarlarımız ile buluşur" dedi.

"ELİMİZİ ÇABUKLAŞTIRMAMIZ LAZIM"
Transfer çalışmalarına ilişkin sorulan bir soruya ise Denizli, "Bir takım çalışmalarımız oldu, oluyor da. Yönetim kurulumuza verdiğimiz rapor üzerine bütün temaslarımız sürüyor. Ara transfer döneminde transfer yapmak kolay değil. Talip olduğumuz oyuncular kontratları olan oyuncular. Donk 7-8 günlük çalışmadan sonra takıma uyum sağlamakta zorlanmadı. Alternatifi olmayan bölgeler var. Süreç iyi kullanılması gereken bir süreç. Vaktimiz yok, zamanımız dar. Muhtemelen kamp çalışmalarımıza katılacak arkadaş olacaktır diye düşünüyorum. Buna ihtiyacımız var. Olmak mecburiyetinde. Alternatifli isimler var. Bizim tercihimiz ilk alternatiflerin gerçekleşmesi. İlk alternatiflerimizden olumlu cevap alamadık. Mutlaka oyuncular alınacak. Buna çok net ihtiyacımız var. Bunları büyük bir ihtimalle gerçekleştireceğiz. Benim amacım bunların kısa sürede olması. O manada elimizi çabuklaştırmamız lazım" diye konuştu.

HAMZA HAMZAOĞLU’NUN AÇIKLAMALARINA YANIT VERDİ
Galatasaray’ın bir önceki teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu’nun, ‘Galatasaray 11 puanlık farkı kapatamaz’ şeklindeki ifadesinin hatırlatılması üzerine Denizli, sözlerini şöyle tamamladı:
"Ben geldiğim günden itibaren geride bıraktığımız haftalarla, aylarıyla ilgili konuşmadım. Fark kimlerine göre kapanır, kimilerine göre kapanmaz. Herkes görüşünü belirtmekte de serbesttir. O konuda söyleyebileceğim bir şey yok."

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39