• BIST 9079.97
  • Altın 2308.186
  • Dolar 32.331
  • Euro 35.112
  • Kayseri 21 °C
  • Ankara 22 °C
  • İstanbul 19 °C

DEPLASMAN FATİHİ MELİKGAZİ BELEDİYESPOR

DEPLASMAN FATİHİ MELİKGAZİ BELEDİYESPOR
- Melikgazi Belediyespor Basketbol Takımı

Melikgazi Belediyespor Basketbol Takımı ligin ilk maçında deplasmanda Zirve Üniversitesi’ni, Voleybol Takımı da yine deplasmanda Malatya Büyükşehir Belediyespor’u mağlup ederek camiada büyük sevinç yaşanmasına vesile oldu. 
BASKETBOL TAKIMI SEZONA GALİBİYETLE BAŞLADI.
Bu sezon şehrimizi Erkekler Bölgesel Basketbol Liginde temsil eden Melikgazi Belediyespor, 2015-2016 sezonunun ilk maçında deplasmanda Gaziantep Zirve Üniversitesi Takımı’nın konuğu oldu.Genç ve güçlü bir kadro ile bu sezon adından sıkça söz ettirecek temsilcimiz, Zirve Üniversitesi karılaşmasında bütün periyotlarda üstün olan taraftı ve karşılaşmayı 19 sayı farkla 75-54 kazanarak hem lige galibiyetle başladı hem de bu galibiyet Melikgazi Belediyespor’u ilk haftanın lideri yaptı.
Temsilcimiz ligin ikinci karşılaşmasında Melikşah Üniversitesi Gelişimspor Takımı ile karşılaşacak. Karşılaşma 14 Ekim Cumartesi günü Atatürk Spor Salonu’nda Saat 17:00’da başlayacak.
VOLEYBOL TAKIMI YİNE KAZANDI…
Geçtiğimiz Çarşamba günü Kayseri’de ağırladığı Van Erciş Şekerspor’u 3-0 mağlup ederek, galibiyet hasretine son veren Melikgazi Belediyespor Voleybol Takımı Pazar günü deplasmanda oynadığı Malatya Büyükşehir Belediyespor maçından 3-1 skorla galip gelerek üst üste ikinci maçından da zaferle ayrılıp zirve hedefine doğru emin adımlarla ilerlemeye devam etti.
Melikgazi Belediyespor aldığı bu galibiyetle puanını 9’a çıkararak 8. sırada yer aldı. Temsilcimiz bu hafta sonu kendi evinde lider Hatay Büyükşehir Belediyespor Takımı’nı konuk edecek.15 Kasım Pazar günü oynanacak karşılaşma Atatürk Spor Salonu’nda Saat 13:00’da başlayacak.
Her iki takımında bu hafta deplasmandan galibiyetle dönmesinin mutluluğunu yaşadıklarını belirten Kulüp Başkanı Serdar Öztürk, “Teknik ekiplerimizi ve oyuncularımı kutluyorum. Basketbol takımımız çok iyi bir hazırlık dönemi geçirdi ve kurduğumuz genç kadro ile çok başarılı bir sezon geçireceğinin sinyalini ilk maçında deplasmanda Zirve Üniversitesi’ni mağlup ederek gösterdi. Voleybol takımımızda Van Erciş Şekerspor’u mağlup etmesinin ardından Malatya Büyükşehir Belediyespor’u da deplasmanda yenerek lige ısındığını ve bundan sonraki haftalarda lige damga vuracağını göstermiştir.Bu hafta sonu salonda Melikgazi Belediyespor fırtınası esecek.Cumartesi basketbol, Pazar günü Voleybol maçlarımıza tüm sporseverleri davet ediyorum.”dedi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39