• BIST 9082.92
  • Altın 2324.376
  • Dolar 32.3608
  • Euro 34.9381
  • Kayseri 13 °C
  • Ankara 14 °C
  • İstanbul 15 °C

Derbi öncesi Metris'ten mektup var

Derbi öncesi Metris'ten mektup var
Şike soruşturması kapsamında tutuklu olarak yargılanan Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Galatasaray derbisi öncesinde takıma moral vermek için bir mektup yazdı...
Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında Galatasaray'ı konuk edecek Fenerbahçe'de futbolculara en büyük morali şike soruşturması kapsamında tutuklu olarak yargılanan Başkan Aziz Yıldırım verecek. Sabah Gazetesi'nin haberine göre; Fenerbahçe yönetiminin bugün düzenleyeceği derbi yemeğinde Yıldırım'ın Metris'ten yolladığı mektup okunacak.

Fenerbahçe, sezonun finali olarak Galatasaray derbisine bir gün kala yönetim, teknik kadro ve futbolcular galibiyet için kenetlendi. Sarılacivertli yöneticiler bugün düzenleyeceği yemekte Aykut Kocaman ve öğrencileriyle bir araya gelecek ve beraber galibiyet yemini edecek. Yemekte, Metris'te tutuklu bulunan Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın yazdığı mektubun da okunacağı öğrenildi. Aziz Yıldırım'ın kardeşi Ali Yıldırım'a ilettiği mektubunda 3 Temmuz'dan beri birlik ve beraberliklerini hiç bozmayan Aykut Kocaman ve futbolculara öncelikle teşekkür edeceği ve Galatasaray'ı devirerek, Play-Off'ta da şampiyonluğu kucaklayacaklarına olan inancının tam olduğunu ileteceği öğrenildi. Ali Yıldırım'ın okuyacağı mektubun ardından önceki gün sözleşmesi 3 yıl uzatılan Aykut Kocaman'ın da futbolculara hitaben bir konuşma yapacağı gelen haberler arasında.

DERBİNİN KRALI ALEX!

Fenerbahçe 'de 8. sezonunu geçiren Alex, Galatasaray ve Beşiktaş'a karşı toplam 38 derbide forma giyerken, 20 kez gol sevinci yaşadı. Brezilyalı futbolcu 21 kez forma giydiği Beşiktaş'a 13, 17 kez oynadığı Galatasaray'a ise 7 gol attı. Özellikle derbi maçlarda golcü kimliğini ön plana çıkaran Alex, son 5 derbide Beşiktaş filelerini 4, Galatasaray ağlarını ise 2 kez havalandırdı. Türkiye kariyerinde 2 kez gol krallığı tacını takan, geçen sezon "100'ler Kulübü"ne giren Alex, bu sezon 26 maçta 12 gol attı.
sabah


  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39