• BIST 8718.11
  • Altın 2244.394
  • Dolar 32.3332
  • Euro 35.1644
  • Kayseri 3 °C
  • Ankara 2 °C
  • İstanbul 7 °C

Devlet Bahçeli'den çok sert açıklamalar

Devlet Bahçeli'den çok sert açıklamalar
Bahçeli, Meral Akşener'i hedef alarak; "Yeni parti kurmak için zemin arayanlar hayal aleminden çıkamayan siyasi mahluklardır" dedi.
MHP Genel Başkanı Bahçeli grup toplantısında 'İdam cezası toplumsal bir talep midir? Evet. İdam cezasına Adalet ve Kalkınma Partisi destek midir? Evet. Cumhurbaşkanı, kanun önüne gelirse onaylayacak mıdır? Bu da evet. O halde durmayalım, alttan almayalım, gecikmeyelim, Türkiye'nin kendi göbek bağını nasıl kestiğini, nasıl keseceğini herkese gösterelim.' dedi. 


Bahçeli'nin bu çıkışının ardından salon alkıştan yıkıldı.


Bahçeli'nin açıklamalarından öne çıkanlar başlıklar

'Yapacak işlerimiz çoktur, oyalanacak zamanımız ise hiç yoktur.

Her fırsatta önerdiğimiz temiz siyaset, temiz toplum gecikmeden hayata geçirilmelidir. Değer ve ahlakla bağını koparmış siyaset anlayışlarının kaosa yol açması kaçınılmazdır.

Siyasette artık değişim gereklidir. Değişim başkalaşma olmadığı gibi, ilerlemek, gelişmek, süreklilik kazanmak için elzemdir.

Milliyetçi Hareket Partisi, siyasi çürümüşlere teslim olmayacaktır. Gücümüze güç katıp yolumuzda ilerleyeceğiz. 21 Mayıs 2017 Pazar günü 41 ilde aynı anda kongrelerimizi coşkuyla yapıp, ne kadar diri bir teşkilata sahip olduğumuzu göstereceğiz. Bunu ısrarla görmek istemeyenleri ise yok farz edeceğiz. Hatırlarsanız 16 Nisan'dan sonra olmayan ganimetleri paylaşmak için kuyruğa girenler, akıllarınca bizi köşeye sıkıştıracaklardı. Hallerine baksanız 'yoğurdum ekşi' demezler.

'PARTİ KURMA ARAYIŞINDA OLAN SİYASİ MAHLUKLAR..'
16 Nisan'dan hemen sonra yeni parti kurmak için uğraşanlar, hava koklayanlar, zemin arayanlar hayal aleminden çıkamayan siyasi mahluklardır. Türkiye yeni bir hükümet sistemine geçmiştir. Türk milleti 16 Nisan'da herkese yerini göstermiştir. MHP'ye engel olma, MHP'yi zayıflatmak için rekabete girenler eninde sonunda hak ettiklerini bulacaklardır, bulmaya da başlamışlardır.'

Rüzgar ekerken mutlu olanlar, fırtına biçerken şikayet etmemelidir.'

Milliyetçi Hareket Partisi emin adımlarla Türk Milletine hizmet etmeye devam edecektir. Siyasetimizin öznesi insan, nesnesi devlet, yüklemi demokrasi, cümlesi millettir.'

ABD VE RUSYA'YA SERT TEPKİ

Rusya ve ABD'nin YPG ile ilişkileri ortadadır.

YPG ABD tarafından silahlandırılmakta. YPG'nin elindeki yeni nesil silahların Batı kaynaklı olduğu bilinemktedir.

Rus askerlerinin Afrin'de ne işi var. ABD ve Rusya YPG'yi arkalarına alıpsilahla donatarak ne yapmaya çalışıyor.

O silahlar çok geçmeden Türkiye'ye sokuluyor. Kanlı eylemlerde kullanılıyor.

KÜRDİSTAN İÇİN SON RÜTUŞLAR YAPILMAKTA

Kurulması istenen Kürdistan için adeta son rütuşlar yapılmaktadır. Kerkük'te Türkmenlerin varlık , kimlikve tarihi haklarıçiğnenmektedir. Türk milleti Kürdistan belasına kesinlikle geçit vermeyecektir.

İDAM ÇIKIŞI

İdam cezasının getirilmesi, hazırlanacak teklif veya tasarının TBMM'de görüşülüp kabul edilmesi hususunda MHP'nin bütün gücüyle var olduğunu kaydeden Bahçeli, “MHP buradadır, bu bahsin kapanmasını acilen beklemektedir. Vatan hainlerine cezaysa ceza, idamsa idam. İşte er meydanı, işte Türkiye Büyük Millet Meclisi.

'İdam cezası toplumsal bir talep midir? Evet. İdam cezasına Adalet ve Kalkınma Partisi destek midir? Evet. Cumhurbaşkanı, kanun önüne gelirse onaylayacak mıdır? Bu da evet. O halde durmayalım, alttan almayalım, gecikmeyelim, Türkiye'nin kendi göbek bağını nasıl kestiğini, nasıl keseceğini herkese gösterelim.'

FETÖ ile mücadle sonuna kadar sürmeli. Eğer bir muvaza varsabu çok ayıp olur. Ben şahsen doğru bulmuyorum.

MUHARREM İNCE AÇIKLAMASI

Ayrıntılı bir değerlendirme yapmıyor. Kendi çıkarları için konuşuyor. Önce genel bakanlarına sorsun sonra açıklama yapsın. Muharrem İnce bey ince davransın.
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39