• BIST 9089.86
  • Altın 2324.204
  • Dolar 32.3601
  • Euro 34.9277
  • Kayseri 13 °C
  • Ankara 14 °C
  • İstanbul 15 °C

'Devlet beni karımdan korusun!'

'Devlet beni karımdan korusun!'
İnternetten tanışıp evlendiği 26 yaşındaki karısının kendisini ölümle tehdit ettiğini söyleyen inşaat işçisi, "Panik butonu istiyorum" dedi.

Bu kez koca, 'panik butonu' istedi... Adana'da başından iki evlilik geçen ve bu beraberliklerinden üç çocuğu olan inşaat ustası Zekeriya Özkartal (47), 3 ay önce internetteki arkadaşlık sitesinde 26 yaşındaki Oya Ç. ile tanıştı.


 

Ardından cep telefonuyla görüşen ikili evlenmeye karar verdi. 15 Eylül'de Adana'ya gelen Oya Ç., bir hafta sonra Zekeriya Özkartal ile resmi nikâh kıyarak evlendi. İki gün sonra ise eşine, İzmir'e annesinin yanına gideceğini söyledi. Bunun üzerine Zekeriya Özkartal, 3 bin lira vererek eşini otobüse bindirdi. İddiaya göre, bir hafta sonra kocasını arayan Oya Ç., 'Ben artık gelmeyeceğim. Sen de İzmir'e gel burada çalış' dedi. Bunun üzerine Adana'daki kurulu düzenini bırakan Zekeriya Özkartal, İzmir'e gidip inşaatlarda çalışmaya başladı.


 

'KIR SAÇLI GEREKENİ YAPAR'


 

Tüm kazancını ise kendisinden sürekli para isteyen eşi ve kayınvalidesine veriyordu. Ancak yine de onları mutlu edemedi. Karısı Oya Ç.'nin önceki eşinin de öldüğünü öğrendiğini anlatan Zekeriya Özkartal, 'Ölümü de şüpheliymiş. Eşim beni de 'Ölen eşime yaptıklarımı sana da yaparım' diyerek tehdit ediyordu. Annesi de 'Kır saçlıya söyle gerekeni yapsın' diyordu. Hayatımdan endişe duymaya başladım ve evden ayrılıp Adana'ya geldim. Yaşadıklarım geçen hafta SABAH'ta yayımlanınca, eşim de telefonla arayıp, 'Rahmetli eşime yaptırdığımın aynısını sana da yaptıracağım. Kır saçlı beni çok seviyor ne dersem yapıyor' diyerek tehdit etti. Aynı gece saat 03.00'te bu kez kendisini İzmir Emniyet Müdürlüğü'nde Mali Şube Müdürü olarak tanıtan bir kişi telefonla arayıp ölümle tehdit etti' dedi.


 

'ÇOK KORKUYORUM' 

Eşi Oya Ç. hakkında suç duyurusunda bulunan Özkartal, 'Hâlâ tehdit mesajları gönderiyor. Ölüm korkusuyla yaşıyorum. Devletin beni korumasını ve 'panik butonu' vermesini istiyorum. Başıma bir şey gelirse eşim ve onun çevresindeki insanlar sorumlu' diyerek gözyaşı döktü. 

Kaynak:Sabah

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39