• BIST 9090.31
  • Altın 2324.753
  • Dolar 32.3724
  • Euro 34.9675
  • Kayseri 15 °C
  • Ankara 20 °C
  • İstanbul 19 °C

“Devlet kendi eliyle vatandaşına komplo hazırlıyor!”

“Devlet kendi eliyle vatandaşına komplo hazırlıyor!”
Tv8’de Erkan Tan’ın bugünkü konuğu Saadet Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Mustafa Kamalak oldu.
Gündemi değerlendiren Kamalak; Samsun yaşanan sel felaketi ve Türkiye - Suriye ilişkileri hakkında konuştu. “Devlet kendi eliyle vatandaşına komplo hazırlıyor!” diyen Kamalak’ın açıklamaları özetle şöyle:

“Türkiye’nin neresine bakarsak bakalım, bir taraftan şehit cenazeleri geliyor diğer taraftan polislerimiz vuruluyor. Adeta devlet kendi eliyle vatandaşına komplo hazırlıyor. Samsun’da derenin yatağına tabut mu yapıyorsun ev mi yapıyorsun? Mühendislerimiz falan boşa okutulduğunu gösteriyor. Mühendisleri yok mu? Mimarsız mı çalışıyorlar? Mimarlarımız, insanlarımız, TOKİ yapıcıları o derenin taşacağını göremiyorlarsa söylenecek bir şey yok. Yazık!”

“Vatandaş başının çaresine bakacaksa Devlet neden kurulmuş?”

“Eğer vatandaş kendi başının çaresine bakacak idiyse devlet neden kurulmuş? Vatandaş neden vergi ödüyor neden askerlik yapıyor? Devletin varoluş sebebi vatandaşın hayatını güvenceye almasıdır. Her şeyin bir bahanesi olur, o zaman sen neden varsın?”

“Çağrımız dinlenseydi, uçak düşmez pilotlarımız da şehit edilmezdi!”

“Biz Esad’a destek vermek için değil, uyarımızı yapmak için görüşmeye gittik. Bizim çağrımıza kulak verilmiş olsaydı, o uçağımız düşürülmezdi. 2 pilotumuz şehit edilmezdi. Ne olursa olsun Suriye’nin uçağımızı düşürmemesi gerekirdi, uçağımız sınıra girmiş olsa bile başka yollara başvurup farklı davranması gerekirdi. Ama ben diyorum ki bu olay hiç değilse burada durdurulsun. 2 kardeş ülke arasındaki gerilim daha fazla tırmandırılmasın. Aradığımız fırsat ele geçti bahanesi ile Türkiye’yi savaşa sokmayalım!”

“Tayyip Erdoğan Haçlılar ile iş birliği yapıyor!”

“İslam’ı yok etmek isteyen güçler ile iş birliği yaparak kardeşlerimizi koruyacağız öyle mi? Erdoğan aynen böyle yapıyor. Bunun kanıtı AB Bakanlığıdır. Tayyip Erdoğan Haçlılar ile işbirliği yapıyor. AB’ye girerek mi İslam birliğini kuracağız? Bakın Başbakan, ‘Faiz bir dünya gerçeğidir’ diyor. Faize karşı çıkmayan bir kimse, bir hükümet kapitalizme ve emperyalizme karşı çıkamaz. Tayyip Erdoğan Haçlılar ile işbirliği yapıyor.”
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39