• BIST 8977
  • Altın 2299.033
  • Dolar 32.3273
  • Euro 35.0707
  • Kayseri 20 °C
  • Ankara 20 °C
  • İstanbul 22 °C

Dilmen: 'Drogba Messi gibiydi'

Dilmen: 'Drogba Messi gibiydi'
Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, Drogba'nın performansının çok etkili olduğunu söyledi. Dilmen, "Messi nasıl bir maçı etkiliyorsa, Drogba da öyle etkiledi" dedi.
Galatasaray dün akşam TT Arena'da oynadığı maçta Mersin İdmanyurdu'nu Drogba (2) ve Melo'nun (1) golleriyle 3-1 mağlup etti. Yaklaşık 60 dakika 10 kişi mücadele eden Galatasaray, kritik haftayı kayıpsız bitirmesini bildi. Cim bom, Real Madrid mağlubiyeti sonrasında da moral bulmuş oldu.

NTV Spor'da %100 Futbol programında maçı değerlendiren spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, Drogba'nın üstün performansı için, "Drogba kafamızdaki soru işaretlerini tamamen sildi. Özverili oynuyor. Saygı duyulması gereken bir performans gösterdi" diye konuştu.

Dilmen, Anadolu takımlarının durumu içinse, "Türkiye'de antrenörlük yapılmaz. Ağzınla kuş tutsan sana puanı vermezler. Anadolu takımlarının burada puan alması çok zor." yorumunda bulundu.

İlk yarı Muslera'nın oyunu tuttuğunu kaydeden Dilmen, ikinci yarıda Terim'in hamleleriyle Drogba ve Melo ile Galatasaray'ın maçı kopardığını söyledi. Dilmen, "Messi bir maça nasıl etki ediyorsa Drogba da öyleydi" dedi.

Sneijder Terim'in kafasını karıştırdı

Fatih Terim'in oyuncu seçiminde sıkıntı yaşadığını vurgulayan Dilmen, şunları söyledi:

"Fatih Terim bence kendini kulüpte rahat hissetmiyor. Sneijder, Terim'in kafasını karıştırdı. Benim tanıdığım Terim, Madrid'de Sneijder-Burak-Drogba ile başlamazdı. Bugün de oyundan çıkarttı. Sneijder transferinden sonra hocanın oyuncu değişikliğinde büyük sıkıntı yaşadığını düşünüyorum. Sneijder'ı dolu dolu oynattığı maç yok. Barnebeu'da o üçlüyle oynanmaması gerektiğini en iyi Fatih Terim bilir."

Terim maçı bir daha izlesin

Teknik hamlelerin çok iyi olduğunu söyleyen Dilmen, "Galatasaray'da bazı şeyler hoş durmuyor. Önce Fatih Terim sonra da yardımcıları. Fakat teknik hamleleri çok iyiydi. Ama lig çok sağlıklı gitmiyor. İkinci yarı hakemin Galatasaray aleyhine bir tane kararı yok. Hocanın bu maçı sakin sakin bir daha izlemesi lazım." diye konuştu.



  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39