• BIST 8718.11
  • Altın 2246.456
  • Dolar 32.3316
  • Euro 35.1959
  • Kayseri 5 °C
  • Ankara 1 °C
  • İstanbul 9 °C

Doğalgaz Elektrik Faturalarınızı BYZ ve İldem Park'ta yatırabilirsiniz

Doğalgaz Elektrik Faturalarınızı BYZ ve İldem Park'ta yatırabilirsiniz
EWE Grubu’nun Tüm Hizmetleri Tek Bir Çatı Altında

Almanya’nın en büyük enerji şirketlerinden EWE AG’nin Türkiye pazarındaki faaliyetlerini yürüten EWE Turkey Holding, gaz, elektrik ve telekomünikasyon müşteri hizmetlerini tek bir noktada toplayarak Türkiye’de bir ilke imza atıyor.

EWE Mağazalar’da müşteriler tüm abonelik işlemleri ile fatura ödemelerini yapabilmelerinin yanı sıra EWE Turkey Holding iştiraklerinin sunduğu tüm hizmet ve avantajlardan da kolayca yararlanabiliyor. İlk etapta Kayseri’de BYZ Outlet ve İldem Park AVM’de açılan EWE Mağazalar’ı, 26 Mayıs Cuma günü düzenlenen açılış töreniyle hizmet vermeye başladı. 


EWE Türkiye Grubu, bir ilke imza atarak gaz, elektrik ve telekomünikasyon hizmetlerini tek bir noktada topluyor. Bu kapsamda ilk olarak Kayseri’de açılan iki EWE Mağaza ile müşteriler, EWE Turkey Holding iştiraklerinin sunduğu tüm hizmetlere tek bir noktadan ulaşabiliyorlar. Böylece hem sunulan fırsatlardan hem de birbirinden avantajlı kampanyalardan kolayca yararlanabiliyorlar.

"Türkiye’de bir ilk: Doğalgaz, internet ve elektrik ürünleri tek bir noktada"
Proje kapsamında ilk iki EWE Mağaza, 26 Mayıs Cuma günü Kayseri’de İldem Park ve BYZ Outlet AVM’lerde hizmete açıldı. EWE Mağazalar ile EWE Grubu şirketlerinin doğalgaz, elektrik ve telekomünikasyon hizmetlerine artık tek bir noktadan ulaşabilen Kayserililer, mağazalarda tüm abonelik ve fatura ödeme işlemlerini de kolaylıkla gerçekleştirebiliyor. 26 Mayıs Cuma günü Kayseri’de düzenlenen açılış töreniyle hizmete açılan EWE Mağazalar, EWE Türkiye Grubu’nu da Kayseri’de buluşturdu. Açılış töreninde konuşan EWE Turkey Holding Genel Müdürü Dr. Frank Quante şunları söyledi;
“EWE Turkey Holding olarak Türkiye’ye değer katmaya ve hizmetlerimizle insanların hayat kalitesini artırmaya büyük önem veriyoruz. Bu anlamda, EWE Grubu’nun sunduğu ürün ve hizmetleri bir noktada sunmak için Kayseri’de hizmete açtığımız EWE Mağazalar ile doğalgaz ürünlerimizin yanında telekomünikasyon ve elektriği müşterilerimizle ayrı ayrı iştiraklerimiz eliyle tek bir çatı altında buluşturuyoruz. Türkiye’de enerji ve telekomünikasyon hizmetlerinin aynı yerde buluştuğu başka bir mağaza bulunmadığı için EWE Mağaza iş modeli sadece bizler için değil, Türkiye için de bir ilk. Elde edeceğimiz deneyime göre Kayseri’den sonra Bursa ve diğer illere de açmayı istediğimiz EWE Mağazalar, avantajlı kampanyaların yanı sıra hayatı kolaylaştıracak ve farklı bir müşteri deneyimi yaşatacak.”
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, açılışını yaptıkları EWE Mağazaları’nın Kayseri halkına hayırlı olmasını dilerken, Kayserililer’in işlerini kolaylaştıracak farklı hizmetleri tek bir noktadan sunma imkânı sundukları için ve Kayseri’ye yatırım yaptıkları için EWE Grubu yöneticilerine teşekkürlerini iletti.
EWE Grubu bünyesinde bulunan Bursagaz, Kayserigaz, Millenicom ve EWE Enerji şirketlerinin tüm ürün ve hizmetlerini tek bir noktada sunabilmek üzere hayata geçirilen EWE Mağazalar, hem EWE Grubu hem de Türkiye için bir ilki gerçekleştiriyor. Kayserigaz Genel Müdürü Hasan Yasir Bora ise artan abone sayısına karşın müşteri memnuniyet oranlarında yüzde 95’leri aşan başarıya ulaştıklarını belirtirken, bu deneyimi EWE Mağaza’lara da aktararak büyük bir sinerji yaratacaklarını kaydetti.
EWE Grubu’nun telekomünikasyon hizmeti veren şirketi Millenicom’un Genel Müdürü Meltem Şahin de tüm EWE Grubu şirketlerin sunduğu ürünlerin tamamını kapsayan bütüncül bir konseptin hem kendileri hem de Türkiye için bir ilk olduğunu söyledi. Şahin, EWE Mağazalar için Millenicom olarak birçok kampanyayı da hayata geçireceklerinin müjdesini verdi.
EWE Enerji Genel Müdürü Özkan Akyıldız ise “EWE Mağazalar ile müşterilerimiz doğalgaz, elektrik ve telekomünikasyon hizmetlerine farklı noktalardan ulaşmak yerine güvenilir bir tedarikçi ile tek noktadan tüm ürün ve hizmetlere ulaşabilecekler. EWE Enerji ile birlikte grubumuzun kendilerine sağlayacağı tüm ayrıcalıkların keyfini çıkarabilecekler.” dedi.
“Şirketlerin sahip oldukları en temel değerlerden birisi müşterileridir.” diyen Bursagaz Genel Müdürü Markus Rapp, Bursagaz’ın müşteri memnuniyetini arttırmak adına önemli projeleri hayata geçirdiğini ancak EWE Mağaza konseptinin kendileri için de yeni bir deneyim olduğunu belirtti.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39