• BIST 9141.98
  • Altın 2324.028
  • Dolar 32.3552
  • Euro 34.973
  • Kayseri 14 °C
  • Ankara 20 °C
  • İstanbul 20 °C

Doğum yaptı kafasını kopardı askerdeki sevgilisine gönderdi

Doğum yaptı kafasını kopardı askerdeki sevgilisine gönderdi
bir öğrencinin ölü olarak dünyaya getirdiğini öne sürdüğü bebeğinin fotoğrafını çekerek askerdeki erkek arkadaşına yolladığı iddia edildi.
Pamukkale Üniversitesi Kredi Yurtlar Kurumu'nda bir öğrencinin ölü olarak dünyaya getirdiğini öne sürdüğü bebeğinin fotoğrafını çekerek askerdeki erkek arkadaşına yolladığı iddia edildi.
Olay, 4 gün önce Pamukkale Üniversitesi Kredi Yurtlar Kurumu’nda meydana geldi. Gönül ilişkisi olduğu belirtilen F.C.’den hamile kalan Ü.T., olayı ailesinden sakladı. Ü.T.'nin iddiasına göre yurdun banyosunda dünyaya getirdiği bebek ölü doğdu. İddiaya göre, bunun ardından şoka giren Ü.T., bebeğin başını kesti. Ü.T.'nin ayrıca kız bebeğin fotoğrafını çekerek askerdeki erkek arkadaşı F.C.’ye gönderip, "İşte bu senin çocuğun" diye mesaj attığı ve bebeği kokmaması için defalarda poşete sararak yurttaki odasının dolabında sakladığı öne sürüldü.Olayı öğrenir öğrenmez Sakarya’daki askeri birliğinden izin alarak Denizli’ye gelen F.C., vahşeti görünce sevgilisi Ü.T.’yi ikna ederek poşet içindeki bebekle birlikte Bereketli Polis Merkezi’ne gitti. Burada olayı polislere anlatan çifti, polis ekipleri Denizli Emniyet Müdürlüğüne getirdi.
BEBEĞİN CESEDİ OTOPSİ İÇİN İZMİR’E GÖNDERİLDİ
Denizli Emniyet Müdürlüğünde sorguya alınan Ü.T.'nin bebeğin doğduğunda ölü olduğunu söylediği belirtildi. Bebeği öyle görünce şoka girdiğini belirten Ü.T.'nin, daha sonra başını kestiğini ve kokmaması için de poşete koyduğunu söylediği iddia edildi. Olayla ilgili müfettiş görevlendirilirken, polis de yurtta araştırma yaptı. Ü.T.’nin odasında kalan diğer öğrencilerin de ifadeleri alındıktan sonra serbest bırakıldığı öğrenildi. Bebeğin cesedinin ise otopsi yapılması için İzmir Adli Tıp Kurumu’na gönderildiği belirtildi.
Denizli Valisi Abdülkadir Demir, olayın her yönüyle araştırıldığını belirterek, "Olayı savcılığımız inceliyor. Gereken işlemler yapılacaktır. Konuyla ilgili müfettiş göreve başladı" dedi.

F.C.’nin sorgudaki ifadesinin ardından savcılığın verdiği talimatla serbest kaldığı öğrenilirken, Ü.T. sağlık kontrolünün ardından adliyeye sevk edildi.
iha
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39