• BIST 9079.97
  • Altın 2324.15
  • Dolar 32.3591
  • Euro 34.9446
  • Kayseri 7 °C
  • Ankara 12 °C
  • İstanbul 13 °C

DROGBA YİNE ES GEÇMEDİ

DROGBA YİNE ES GEÇMEDİ
Galatasaray TT Arena'da Akhisar Belediye ile karşı karşıya geldi. Maçta goller peş peşe geldi. Yedi gollü maç uzun zamandır hasret kaldığımız türdendi. Nefesleri esen mücadeleyi Aslan farklı skorla kazandı.

Maçın ilk tehlikeli atağı konuk Akhisar Belediyespor'dan geldi. Mehmet Akyüz, cezasahası dışı sağ çaprazdan sert vurdu, defansa çarpan top kaleye yöneldi. Son anda Musleray, parmaklarının ucuyla dokundu ve topu kornere gönderdi.

DROGBA YİNE ES GEÇMEDİ

13. dakikada Galatasaray'ın golü geldi. Wesley Sneijder'in uzaktan kaleyi yokladığı topta, kaleci Emrah son anda kornere gönderdi. Sneijder'in korner atışını kullandığı pozisyonda, altıpas ön çizgisi üzerinde Drogba kafayı vurdu, topu ağlarla buluşturdu ve Galatasaray'ı 1-0 öne geçirdi. Didier Drogba, Akhisar Belediyespor maçlarında gol geleneğini sürdürürken, Manisa ekibine karşı oynadığı 3. maçta da gol attı.

Golün ardından üstün oyununu sürdüren Galatasaray, 18. dakikada müthiş bir golle farkı 2'ye çıkardı. Hakan Balta'nın kendi cezasahasının sol yanından uzun kullandığı topla, Akhisar cezasahası sol yanında buluşan Wesley Sneijder, nefis pasla Alex Telles'i cezasahası içerisinde topla buluşturdu. Brezilyalının, vuruşunda top ağlarla buluştu ve Galatasaray 2-0 öne geçti.

31. dakikada ilginç bir an yaşandı. Muslera'nın cezaalanı içerisindeki hatasına teknik direktör Roberto Mancini, yedek kulübesinde sert tepki gösterdi. 

GALATASARAY 2. YARIYA DA HIZLI BAŞLADI

İlk yarı bu skorla sona ererken; ikinci yarıya da Galatasaray hızlı başladı. Defansın büyük hatasında Drogba, kaleci Emrah'la karşı karşıya kaldı. Akhisar file bekçisini geçip topu ağlarla buluşturdu ve Galatasaray'ı 3-0 öne geçirdi.

55'inci dakikada Galatasaray'ın 4. golü geldi. Sneijder'in müthiş pasıyla cezasahası sol içinde buluşan Drogba, sağdan bindirme yapan Burak'a al da at dercesine topu bıraktı. Burak Yılmaz, boş ağlara topu gönderdi ve Galatasaray skoru 4-0 yaptı.

59'da ligin Akhisar Belediyespor'da Mehmet Akyüz sahneye çıktı. Son haftaların flaş ismi cezasahası içerisinde topla buluştu. Hakan Balta'yı klas bir vücut hareketiyle geçti, topu sol direğin dibinden ağlarla buluşturdu ve farkı 3'e indirdi, Galatasaray 4 - Akhisar Belediyespor 1.

65'inci dakikada Galatasaray'ın 5'inci golü geldi. Sağ kanattan Drogba cezasahasına girerken ortasını yaptı. Burak'ın kafa vuruşunda Emrah topu çıkardı; ancak Bruno'ya çarpan top Akhisar ağlarıyla buluştu ve Galatasaray 5-1 öne geçti.

Maça damga vuran isimlerden Drogba, 69'uncu dakikada yerini Umut Bulut'a bırakırken; tribünler Fildişili yıldızı uzun süre ayakta alkışladı.

72. dakikada maçın flaş isimlerdinden Wesley Sneijder'in golü geldi. Umut'un sağ kanada açtığı topla Burak, cezasahası sağ içinde buluştu. Arka direkteki Wesley Sneijder'e ortasını yaptı, Hollandalı da vuruşunu yaptı ve 6. kez Akhisar ağlarını havalandırdı.

Galatasaray'da Hamit 76'ıncı dakikada Sneijder'in yerine oyuna girerken; uzun bir aranın ardından ligde forma giydi.

Kalan dakikalarda başka gol olmadı ve Galatasaray, maçtan 6-1 galibiyetle ayrıldı. Galatasaray, bu galibiyetle evinde kazanma geleneğini sürdürürken, puanını 48'e çıkardı ve maç fazlasıyla Pazartesi günü Trabzonspor'la karşılaşacak Fenerbahçe ile arasındaki puan farkını 3'e indirdi. Ligin sürpriz ekiplerinden Akhisar Belediyespor ise 35 puanda kaldı. 

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39