• BIST 9079.97
  • Altın 2302.765
  • Dolar 32.318
  • Euro 35.0939
  • Kayseri 21 °C
  • Ankara 22 °C
  • İstanbul 19 °C

Dünya Kenti Başkent’te

Dünya Kenti Başkent’te
Kadim Kent Kayseri (Dünya Kenti Başkent’te) organizasyonu tanıtım toplantısı Kayseri İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü konferans salonunda yapıldı.Foto: Ali BurhanHaber: Murat Kocakök
6-9 Eylül tarihleri arasında Congressium Ankara’da yapılacak Kadim Kent Kayseri (Dünya Kenti Başkent’te) organizasyonunun tanıtım toplantısı yapıldı.
Vali Yardımcısı Erdoğan Aygenç'in başkanlığında Kayseri İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü konferans salonunda çok sayıda kurum ve kuruluş temsilcisinin katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda Vali Yardımcısı Erdoğan Aygenç’in yanısıra Kayseri İl Kültür ve Turizm Müdürü İsmet Taymuş ve 5. Mevsim Organizasyon Genel Müdürü Sinan Burhan organizasyon hakkında bir sunum gerçekleştirdi.

Kayseri İl Kültür ve Turizm Müdürü İsmet Taymuş, toplantıda yaptığı konuşmada Kayseri’ye ait maddi manevi tüm değerlerin Kadim Kent Kayseri (Dünya Kenti Başkent’te) organizasyonunda tanıtılacağını ifade ederek, “Aklımıza gelen ne varsa bu etkinlikte tanıtıcağız. Tarihi ve turistik değerler açısından görülmeye değer bir il olan Kayseri’nin turizm değerlerlerinden tutun, ekonomik açıdan Kayseri’yi Türkiye’nin en büyük illerinden biri yapan sanayi ürünlerimize, markalarımıza, kadar tüm değerlerimiz bu etkinlikte tanıtılacak.” dedi.




Kayseri Vali Yardımcısı Erdoğan Aygenç de bugünün Kayseriler için önemli olduğuna değinerek “Biz Kayserililer olarak; kamu ve özel sektör olarak bir araya gelelim. Kayserimizi en iyi şekilde tanıtalım. Kayseri’ye ait her şeyimizi tanıtmak için Ankara’da ilk kez düzenlenecek Dünya Kenti Başkent’te tanıtım günleri etkinliğine gitmeliyiz. Vizyon sahibi, marka bir kent Kayseri diyoruz. Bunu biz biliyoruz. Fakat bunu Kayseri dışında da anlatmamız gerekir. Bu işin yolu da tanıtımlardan geçiyor. Değerlerimiz göz önünü çıkarılmalı, bu değerleri başkalarına kaptırmamalıyız.” diye konuştu.
5. Mevsim Organizasyon Genel Müdürü Sinan Burhan da yaptığı konuşmada Anadolu’nun dinamosu Kayseri’yi Ankara’ya taşıyalım dedi. Kayseri’nin bir çok markasının olduğunu, marka sayısı arttıkça Kayseri’nin en az Ankara kadar büyük bir şehir olacağını kaydeden Burhan, “Bu etkinlikte Kayseri sosyal, ekonomik, kültür ve turizm değerleriyle tanıtılacak. Kadim Kent Kayseri (Dünya Kenti Başkent’te) buluşmasında Kayseri’nin marka değerinin yükseltilmesi hedefleniyor. Birçok üretici ve girişimci hedef kitleye en etkin ve hızlı şekilde ulaşacak.” dedi. Konuşmasının devamında Ankara’da düzenlenecek organizasyon hakkında detaylı bilgi veren Burhan, organizasyonun yapılacağı yer ve katılım şartları, Kayseri’ye ve kurumlara sağlayacağı faydaları tek tek sıraladı.



Toplantının son bölümünde soru cevap şeklinde firma yetkilileri tarafından sorulan sorulara cevaplar verildi. Firma yetkilileri özellikle katılım şartları, ziyaretçi sayısı ve hedef kitleye ulaşım konularında sordukları sorulara yanıtlar aldı.
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39