• BIST 9079.97
  • Altın 2310.506
  • Dolar 32.336
  • Euro 35.0929
  • Kayseri 16 °C
  • Ankara 19 °C
  • İstanbul 19 °C

Durmak Yok Talas Belediyesi Asfaltlıyor

Durmak Yok Talas Belediyesi Asfaltlıyor
Talas Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı asfalt ve yol yapım ekipleri, Başakpınar Mahallesi Çağlayan, Ense, Taksim, Kuzey Caddesi ve bağlantı yollarında yaptığı çalışmayla mahallede asfaltı olmayan yol bırakmıyor.
Talas Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü asfalt ve yol yapım ekipleri Başakpınar mahallesinde çalışmalarını sürdürüyor. Talas Belediye Başkanı Rifat Yıldırım, yeni asfalt plentinin günlük 1300 ton kapasitesinin üzerinde rekor bir üretim gerçekleştirdiğini belirterek "geceyi gündüze katıp mesai kavramı dinlemeden Talas'a hizmet ediyoruz" dedi.

Talas Belediye Başkanı Rifat Yıldırım, Talas'ın birçok mahallesinde yol, kaldırım ve asfalt yapımı çalışmasının eş zamanlı gerçekleştiğini ifade ederek, Başakpınar Mahallesinin tüm yollarını asfaltla buluşturduklarını söyledi. Yeni asfalt plentinde bir günde 1300 ton asfaltı hem çıkardıklarını hem de işlediklerini belirten Başkan Yıldırım, şunları kaydetti:

"Başakpınar - Malatya bağlantısını yaptığımız yolumuzu geniş bir bulvar şekliyle hizmete sunduk. Başakpınar'da birinci önceliğimiz Kooperatif evleri bölgesindeki yollarımızdı. Kısa bir sürede alt yapı, kaldırım ve bordür çalışmalarını tamamlayıp asfaltını tamamladık. Daha sonra mahalle aralarını tamamlıyoruz. Mahalle aralarında daha önce alt yapı hizmetleri tamamlanmadığı için satıh asfaltla kaplamıştık. Şimdi ise bu hizmetlerin tamamlanmasıyla tüm yollarımızı yenileyerek sıcak asfaltla buluşturuyoruz. Bu yıl tüm mahallelerde gerçekleştirdiğimiz yol çalışmasıyla asfaltta Talas görülmemiş bir hizmetle buluştu. Kendi ekipmanlarımızla kendi çalışanlarımızla bu çalışmaları devamlılık arz ederek daha kaliteli yapıyoruz. Sadece Başakpınar için değil Talas sınırları içerisinde asfaltın olmadığı cadde ve sokağı düşünmüyoruz."

Fen işleri Müdürlüğü asfalt ekiplerini gayretli çalışmalarından dolayı kutlayan Başkan Rifat Yıldırım, "Talas bu yıl asfaltta altın çağını yaşıyor. Tüm mahallelerimizde yeni açılan ve bozulan yollarımızın asfaltını yaparak modern hizmetler sunuyoruz" dedi.
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39