• BIST 9079.97
  • Altın 2323.472
  • Dolar 32.361
  • Euro 34.9354
  • Kayseri 10 °C
  • Ankara 13 °C
  • İstanbul 14 °C

EĞİTİM-BİR-SEN UNUTAMADIĞIM ÖĞRETMENİM

EĞİTİM-BİR-SEN UNUTAMADIĞIM ÖĞRETMENİM
UNUTAMADIĞIM ÖĞRETMENİM MEHMET AKİF İNAN HATIRA YARIŞMASI’NDA ÖDÜLLER VERİLDİ

Eğitim Bir-Sen tarafından düzenlenen ‘Unutamadığım Öğretmenim Mehmet Akif İnan Hatıra Yarışması’nda dereceye girenlere ödülleri verildi. 
Erciyes Üniversitesi BESYO kantininde düzenlenen programda konuşan Erciyes Üniversitesi Eğitim Bir-Sen 2 No’lu Şube Başkanı Mehmet Akgün, sendikanın çalışmaları hakkında bilgiler vererek, “Doğum gününün 76. ve ölümünün 16. yılında değerli ağabeyimiz Mehmet Akif İnan’ı rahmet ve özlemle yad ediyorum. Akif ağabey geleceği geleneğe bağlayan bir şair, düş ve düşüncenin peşinde bir mütefekkir, öğrenmek ve öğretmek sevdasında bir öğretmen, giyimi kuşamı ve tarzıyla bir çelebi, hak ve adaletin arandığı her yerde bir ölçü idi. Mehmet Akif Ersoy’un gölgesinde Mehmet Akif İnan, Mehmet Akif İnan’ın gölgesinde bu muhteşem topluluk meydana gelmiştir. Dün iki elin parmakları kadar sayımız bugün itibariyle 650 kişi olmuştur. Gündem belirliyor, tavır alıyor, uyarıyor, değiştiriyor, değiştirmeye çalışıyoruz. Ayağa kalktık ve kim olduğumuzu ve ne istediğimizi gösterdik ve göstermeye devam edeceğiz. 2016 yılında bütün üyelerimizle birim bazında her ay toplanıp dertleşeceğiz ve kaynaşacağız. Sıkıntılarımızı buralara, buralardan bizi yönetenlere ve oradan da gerekirse Ankara’ya taşıyacağız” diye konuştu.
Bugün ayrıca yarışmada dereceye girenlere ödüllerinin verildiğini de sözlerine ekleyen Akgün, “Bugün ayrıca Unutamadığım Öğretmenim Mehmet Akif İnan Hatıra Yarışması’nda Kayseri’de ilk 3’e giren arkadaşlarımızın ödül törenini gerçekleştirdik. Buradan aldığımız dereceleri Ankara’ya gönderdik. Türkiye’nin 81 ilindeki üniversitelerden gelen arkadaşların da değerlendirildiği makale yarışmasında öğrencimiz Gülsema İlhan dereceye girmiştir. Onun da kutlamasını yapıyoruz” ifadelerini kullandı.
Programa Eğitim Bir-Sen İl Temsilcisi Aydın Kalkan ve sendika üyeleri katıldı.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39