• BIST 8986.97
  • Altın 2294.889
  • Dolar 32.3248
  • Euro 35.0632
  • Kayseri 16 °C
  • Ankara 16 °C
  • İstanbul 19 °C

Eğitim-sen'den kay TV ziyareti

Eğitim-sen&#39den kay TV ziyareti
Eğitim-Bir Sen Kayseri Şube Başkanı Aydın KALKAN yönetim kurulu üyeleri ile yeni göreve başlayan Kay TV Genel Yayın Yönetmeni Yusuf YERLİ’yi ziyaret etti.
Aydın KALKAN, Önemli bir birikim olan Sayın Yusuf Yerlinin Kayserimizde bir basın yayın kuruluşunun başında olmasının Kayseri ve ülke basını için önemli bir kazanım olduğunu belirterek şunları söyledi.” Uzun yıllardır şehrimizde çeşitli basın ve yayın hizmetlerinin içinde bulundunuz. Farklı görevlerde hizmetler ürettiniz. Son olarak Kayseri Televizyonunun Genel Yayın Yönetmeni olmanızı sevinçle karşılıyor, tebrik ediyoruz ve başarılarınızın devamını diliyoruz. Kayserimizin eğitim ve kültürüne önemli katkılar sağlayacağınıza inanıyoruz. Allah utandırmasın, başarılarınız daim olsun. Kayserinin en büyük sivil toplum kuruluşu olan Eğitim-Bir Sen Kayseri Şubesi olarak basın yayın kuruluşlarımızla sürekli işbirliği içinde olmaya önem vermekteyiz. Bu sayede eğitime önemli fayda sağlayacağımızı düşünüyoruz.”dedi.
Aydın KALKAN Kayseri’de eğitim-Öğretim yılının bazı sıkıntılarla başladığını belirterek şu açıklamayı yaptı. “İlimizde tekli eğitime geçebilmek için 30 tane okul yapılması gerekmektedir. Öğretmenlerin ücretleri düşüktür ve 3 ay tatilleri yoktur. Öğretmenlerimizin tatili bu yıl 14 Temmuz başlayıp 20 Ağustos ta bitmiştir. Eğitim-öğretimin 8 yıl kesintisiz olması yerine 1+4 temel eğitim ve 3 yıl orta öğretime hazırlık ve yönlendirme, 4 yıl ise mesleki veya akademik eğitime hazırlık şeklinde olmasının daha faydalı olacağını düşünüyoruz. Öğretmen yetiştiren fakültelerin yeniden şekillenmesi gerektiğini düşünüyoruz. Ayrıca, Milli Eğitim Bakanlığı teşkilatlarında yapılan son değişikliklerin büyük bir bölümünü doğru ve olumlu bulmaktayız. Başta özür grubu atamalar olmak üzere bazı değişiklikleri doğru bulmuyoruz”.
Kay TV Genel Yayın Yönetmeni Yusuf YERLİ ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek şunları söyledi. “Sivil toplum kuruluşları ve sendikalar toplumun ve demokrasinin önemli bir dinamiğidir. Kay TV olarak yapacağınız her türlü eğitim ve kültür faaliyetine katkı sağlamaya hazırız” dedi.
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39