• BIST 9079.97
  • Altın 2306
  • Dolar 32.3263
  • Euro 35.1055
  • Kayseri 21 °C
  • Ankara 22 °C
  • İstanbul 19 °C

Eğitim ve İş Bulma Merkezi Hayırlı Olsun!

Eğitim ve İş Bulma Merkezi Hayırlı Olsun!
Başkan Memduh Büyükkılıç“Melikgazi Belediyesi Eğitim ve İş bulma Merkezi ile hem eğitime, hem istihdama hem de inşaat sektörüne katkı sağlanacaktır.”

Eğitim ve İş Bulma Merkezi Hayırlı Olsun!

AÇILIŞ TÖRENİNE YOĞUN İLGİ

Tacettin Veli Mahallesine yeni bir misyon…

         Melikgazi Belediyesi tarafından Tacettin Veli Mahallesindeki Eğitim ve İş Bulma Merkezitören ile hizmete açıldı. Törene Kayseri Ak Parti Milletvekilleri Ahmet Öksüzkaya, Melikgazi Kaymakamı Elkaya Yırık, Melikgazi İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Dikmen, İller Bankası MüdürüSönmez Ata, Ak Parti Melikgazi İlçe Başkanı Timur Barlas, Meclis üyeleri, Mahalle Muhtarları ile çok sayıda mahalleli ile inşaat ustası törene iştirak etti.  

Önce eğitim sonra iş

            Tacettin Veli Mahallesinde Peynirciler ve Halıcılar sitesi yanında yer alan Eğitim ve İş Bulma Merkezininbundan böyle eğitim ve inşaat sektörüne hizmet vereceğini hatırlatan Başkan Memduh BüyükkılıçBu Tesis, bundan böyle eğitimin ve inşaat sektörünün hizmetinde olacak. Meslek kursları için derslikler oluşturuldu. Belediyemiz kursları bünyesinde burada ki dersliklerde Dış Cephe YalıtımYapı DekorasyonuYüzey KaplamaSıvacıBoyacıBetonarme demir kalıpçılığıSıhhi TesisatDoğalgaz döşemeciliğiElektrik ve su tesisatı döşemeciği gibi inşaatlarla ilgili mesleki kurslar açılacaktır. Ayrıca tesis İş Bulma Merkezi olarak da hizmet verecektir. İnşaat işçisine ihtiyacı olanlar bu merkezden usta tedarik edebilecektir. Çok yönlü bir hizmet ile ancak birbiri ile bağlantılı bir çatı altında gerçekleştirecektirdedi.

Melikgazi Belediyesinin ilçenin her yerinde olduğunu, çalışmaları ve yatırımları ile örnek gösterildiğini ifade eden Milletvekili Ahmet Öksüzkaya,şehrin geleceğe hazırlanması için yapılması gereken projelerin Kayseri belediyelerince tek tek hayata geçirildiğini ve birçok Anadolu şehri küçülürken Kayseri’nin; büyümeye, gelişmeye, adından her alanda söz ettirmeye devam ettirdiğini söyledi.

Melikgazi Kaymakamı Erkaya Yırık ise yaptığı konuşmada “Bu tesis çok amaçlı. Hem eğitim verecek, hem de kalifiyeli eleman olarak istihdama katkı sağlayacak. İnşaat Sektörü bu merkez ile daha da gelişecek ve büyüyecek” dedi.

         Konuşmaların ardından protokol tarafından hep birlikte açılış gerçekleştirilerek tesis gezildi. Açılış sonrası protokol Peynirciler çarşısını gezdi. Büyükşehir Belediyesi Otobüs işletmesi merkezinde kendilerine ikram edilen çaydan içerek şoför esnafı ile sohbet etti.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39