• BIST 9079.97
  • Altın 2323.508
  • Dolar 32.3582
  • Euro 34.9461
  • Kayseri 11 °C
  • Ankara 13 °C
  • İstanbul 15 °C

“EĞLENİRKEN İKİ EL SİLAH SESİ DUYDUM”

“EĞLENİRKEN İKİ EL SİLAH SESİ DUYDUM”
Beşiktaşlı Gökhan Töre hakkında, barda silahla yaralandığı olaya ilişkin davada duruşmaya zorla getirilme kararı çıkarıldı.

Beşiktaş ve milli takım oyuncularından Gökhan Töre ile arkadaşlarının, 21 Nisan 2014’te Şişli’de bir barda çıkan olayda silahla ateş açılması sonucu yaralanmalarına ilişkin davanın görülmesine başlandı. İstanbul 14. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen duruşmaya firari sanık Korhan Bahadır ile diğer sanık Hasan Kutlu katılmadı. Sanık Kutlu’yu avukatı temsil ederken, duruşmada müştekiler Mahir Arslan ve Kadircan İpekçi hazır bulundu. Duruşmaya olayda yaralanan müşteki Gökhan Töre ise katılmadı.

Mahkeme kimlik tespitlerinin ardından duruşmada hazır bulunan müştekileri dinledi. Duruşmada ifade veren müştekilerden Mahir Arslan eğlenmek için gittiği gece kulübünde olayın yaşandığını anlattı.

“EĞLENİRKEN İKİ EL SİLAH SESİ DUYDUM”

Gece kulübünde eğlenirken yan masalardan önce bağrışma sesleri duyduğunu anlatan Arslan “Daha sonra iki el silah sesi duydum. Kalabalık olduğu için kimin ateş açtığını göremedim. Seken mermilerden dolayı sağ dizimden yaralandım. Sanıkları tanımıyorum. Şikayetçi değilim hastane masrafımın ödenmesini talep ediyorum” dedi.

“OLAYDAN SONRA SPOR DÜNYASINDAKİ İTİBARIMI KAYBETTİM”

Duruşmada ifade veren diğer müşteki Kadircan İpekçi ise Gökhan Töre ve diğer arkadaşlarıyla bardayken birden silah sesi duyduğunu anlattı. İpekçi ifadesinde, “Sırtımdan vurulduğumu hissettim. Kimin ateş açtığını görmedim. Olaydan dolayı spor dünyasındaki itibarımı kaybettim. Bir yıldan beri işsizim, iş bulamıyorum. Sanıktan da, mekandan da şikayetçiyim” diye konuştu.

SORUMLU MÜDÜR OLAY GECESİNİ ANLATTI

Müşteki ifadelerinin ardından duruşmada tanık beyanlarına geçildi. Suç tarihinde gece kulübünün sorumlu müdürü olan Musa Aksoy tanık olarak ifade verdi. Tanık Aksoy olayın nasıl geliştiğini bilmediğini, olaydan sonra güvenlik kameraları görüntülerini emniyete teslim ettiklerini aktardı.

Tanıkların ardından sanık Hasan Kutlu’nun avukatı Hakan Ülkü söz aldı. Avukat Ülkü, önümüzdeki celse müvekkilleri Kutlu’yu duruşmada hazır edeceklerini belirtti.

DURUŞMAYA GELMEYEN GÖKHAN TÖRE’YE ZORLA GETİRİLME

Davaya ilişkin ara kararını açıklayan mahkeme, aralarında Beşiktaşlı futbolcu Gökhan Töre’nin de bulunduğu ve duruşmaya katılmayan diğer müştekiler hakkında duruşmaya zorla getirme kararı çıkarttı. Mahkeme duruşmayı erteledi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39