• BIST 9093.3
  • Altın 2324.269
  • Dolar 32.3502
  • Euro 34.9658
  • Kayseri 15 °C
  • Ankara 20 °C
  • İstanbul 19 °C

EKE: "TOPLANTININ KAYSERİ'DE YAPILMASINDAN DOLAYI ONUR DUYDUK"

EKE: "TOPLANTININ KAYSERİ'DE YAPILMASINDAN DOLAYI ONUR DUYDUK"
MHP İl Başkanı Mete Eke, hafta sonu Kayseri'de yapılan ve Genel Başkan Devlet Bahçeli'nin de katıldığı MHP MYK toplantısı ile ilgili olarak, "Genel Başkanımızın bu toplantıyı Kayseri'de yapmalarından dolayı onur duyuyoruz" dedi.

ke, "9-10-11 tarihleri arasında Kayseri’de MHP Merkez Karar Yönetim Kurulu ve Milletvekilleriyle birlikte istişari toplantısını Kayseri’de gerçekleştirmiş bulunduk" diyerek, "Kayseri İl teşkilatı olarak üzerimize düşen görevi eksiksiz yapmaya çalıştık ve kazasız bir şekilde bu işi tamamladık. Başkanımızın bu toplantıyı Kayseri’de yapmış olmalarından dolayı onur duyuyoruz. Buna layık olabilmek için elimizden gelen gayreti ben ve arkadaşlarımın yapmış olduğunu düşünüyorum" ifadesinde bulundu.
"7 Haziran 2015 genel şeçimleri ile ilgili partimizin yol haritası hakkında Genel Başkanımız MYK üyeleri ve milletvekillerini aydınlattı" diyen Eke, "Bu manada istişareler yapıldı ve bizim penceremizden bakıldığında 7 Haziran seçimlerinde çok ciddi bir vahamet tablosuyla karşı karşıya olunduğu gerçeği vardır. Gerek milletvekilleri gerekse merkez yönetim kurulu üyeleri ve tüm teşkilatımızı bu manada uyandırma, bir mesaj yollama anlamında kararlar çıktı. Bunun içeriği genel merkez tarafından zaman içerisinde genelge olarak tüm teşkilatlarımıza gönderilecektir. MHP ilk defa üç hilali Sarıoğlan semalarına dikti. Sarıoğlan Belediye Başkanımızın performansı halk tarafından tasvip görmekte ve başkanımızın yaptığı ve yapacağı hizmetlerde ortadadır. Halk susamış bir şekilde liderini bekliyor. Türkiye totalinde hiç görülmemiş bir teveccüh söz konusudur. Bu diğer illerden gelen arkadaşlarımızla yaptığımız görüşmeler neticesinde aldığımız haberdir. Bu da bizim şahsi olarak gördüğümüz bir durumdur. Türkiye’de Türk milliyetçileri ayağa kalkmış durumda ve her yerde liderini bağrına basıyor. Sarıoğlanda’da dün bunun tezahürü olmuştur. Liderimiz ve ben Sarıoğlan’dan memnun olarak ayrıldık." değerlendirmesinde bulundu.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39