• BIST 9079.97
  • Altın 2324.301
  • Dolar 32.363
  • Euro 34.9365
  • Kayseri 10 °C
  • Ankara 13 °C
  • İstanbul 14 °C

EKE'DEN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJI

EKE'DEN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJI
METE EKE'DEN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJI

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Mete Eke, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajda, "Aradan 92 yıl geçmesine rağmen hala tazeliğini, yaşanan mücadeleyi, gösterilen kararlılığı dün gibi yaşayan Türk Milleti, bu kötü günlere dönülmemesi için elimizde bulunan son kale Türkiye Cumhuriyeti Devletinin yıkılmaması, tahrip edilmemesi, örselenmemesi için sağduyu ile hareket edip olanca var gücü ile de gayret sarf ettiğini kimse unutmamalıdır" dedi. 
Mete Eke mesajında, "Milletimizin tarihinde kahramanlıklar ve zaferlerle dolu olan Ağustos ayı, bundan 92 yıl önce amansız verilen mücadele karşısında yenilen emperyalist güçler, vatanımızdan kovulmuş, bu cennet vatan, Türk vatanı olarak kıyamete kadar kalması ve yaşaması için adeta mühür vurulmuştur. Aradan 92 yıl geçmesine rağmen hala tazeliğini, yaşanan mücadeleyi, gösterilen kararlılığı dün gibi yaşayan Türk Milleti, bu kötü günlere dönülmemesi için elimizde bulunan son kale Türkiye Cumhuriyeti Devletinin yıkılmaması, tahrip edilmemesi, örselenmemesi için sağduyu ile hareket edip olanca var gücü ile de gayret sarf ettiğini kimse unutmamalıdır" ifadelerini kullandı.
Ağustos ayının önemine değinen Eke, "Aynı zamanda Ağustos ayı ecdadımızın Anadolu Kapılarını Türk Milletine açarak bu toprakların vatan olmasında büyük mücadele veren Büyük Sultan Alparslan Gazi'nin Malazgirt Meydan Muharebesi ile Türk'ün Dünya'ya gücünü ispatladığı ve gösterdiği bir aydır. Bütün bunlarla beraber Milletimizin tarihine bakıldığında kimseye zulüm etmeyen, beyhude yere kan dökülmesine karşı çıkan, huzuru, sükunu ve barışı ön planda tutan zalim karşısında, mazlumun yanında olan bir seyir takip etmiştir. Yaptığı her işte, verdiği her mücadele de başta bağımsızlık olmak üzere milletimizin hür kalması ve hür yaşaması için başka milletlere de örnek olacak tarih boyunca takdire şayan bir şekilde herkesin ibretle ve gıpta ile baktığı bir yol takip etmiştir" açıklamalarında bulundu.
Başkan Eke ayrıca, "Bugün yakın komşularımızda kan gölüne dönen adeta, her gün insanlık suçu ve vahşetin işlendiği bir durum karşısında ülkemizi idare edenlerin cereyan eden olayları daha soğukkanlı, başka ülkelerin iç işlerine karışmaktan ziyade kendi ülkemizin milli menfaatlerini dikkate almaları başlıca görevleri olmalıdır. Bu duygu ve düşüncelerle 92 Yıl önce yaşanan Kahramanlıklar sonucu bu mübarek topraklar da kefensiz yatan şehitlerimize, Allah'tan Rahmet diliyor, Başta Türkiye Cumhuriyeti Devletimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere ve bütün Silah Arkadaşlarına şükran borçlu olduğumuzu ifade ediyor, ruhları şad, mekânları cennet olsun diyorum" diye konuştu.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39