• BIST 9096.77
  • Altın 2324.531
  • Dolar 32.3647
  • Euro 34.9602
  • Kayseri 15 °C
  • Ankara 20 °C
  • İstanbul 19 °C

EKONOMİ BAKANI SAYIN ELİTAŞ’TAN ŞEHİT POLİS MEMURUNUN BABA EVİNE TAZİYE ZİYARETİ

EKONOMİ BAKANI SAYIN ELİTAŞ’TAN ŞEHİT POLİS MEMURUNUN BABA EVİNE TAZİYE ZİYARETİ
HASTA YAKINLARI MİSAFİRHANESİ ZİYARETİ

 Ekonomi Bakanı Mustafa Elitaş, açılış ve incelemelerde bulunmak üzere geldiği ilimizde şehit polis memuru Mehmet Güngördü’nün ailesinin Hürriyet Mahallesi’nde bulunan evini ziyaret etti. 
Ekonomi Bakanı Elitaş, Kayseri Valisi Orhan Düzgün, Ekonomi Bakan Yardımcısı Fatih Metin, Melikgazi Kaymakamı Erkaya Yırık, Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayraktar ve İl Emniyet Müdürü İbrahim Kulular ile birlikte gerçekleştirdiği taziye ziyaretinde, şehit polis memuru Mehmet Güngördü’nün babası Durmuş Güngördü ve yakınlarına başsağlığı diledi.
Vatanın savunması ve birliği için canını feda eden ve Peygamberlik’ten sonra en yüce mertebeye ulaşan şehide Allah’tan rahmet dileyen Bakan Elitaş, acılı ailesine de sabırlar dileyerek, devlet ve millet olarak yanlarında olduklarının mesajını verdi.
Bakan Elitaş, daha sonra Mehmet Güngördü’nün şehit olduğu saldırıda yaralanan ve Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde tedavisi devam eden polis memuru Muhammed Emin Kışlalı’yı ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerinde bulundu.
Kayseri Valisi Orhan Düzgün’ün de hazır bulunduğu ziyarette yaralı polis memurunun durumu hakkında bilgiler alan Bakan Elitaş, yaralı polis memurunun biran önce sağlığına kavuşması temennisinde bulundu.
- HASTA YAKINLARI MİSAFİRHANESİ ZİYARETİ
Ekonomi Bakanı Mustafa Elitaş, Kayseri Melikgazi Sağlık Kültür ve Sosyal Yardımlaşma Vakfı Ahmet Karamancı Misafirhanesi’ni ziyaret ederek incelemelerde bulundu.
Kayseri Valisi Orhan Düzgün, Kayseri Melikgazi Sağlık Kültür Ve Sosyal Yardım Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Hasyüncü, Melikgazi Kaymakamı Erkaya Yırık, Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayraktar ve misafirhane müdürü Perihan Altun'un da
hazır bulunduğu ziyarette Bakan Elitaş hasta yakınları ile bir araya geldi.
Çeşitli illerden gelen ve yakınları Kayseri’de tedavi gören, kendileri de misafirhanede kalan hasta yakınlarıyla bir süre sohbet eden Bakan Elitaş, Kayseri’nin ecdat yadigarı vakıf işlerini en önde götüren şehirlerin başında geldiğini söyledi.
Bakan Elitaş, herhangi bir sağlık problemi nedeniyle çevre illerden Kayseri’ye gelen hastaların yakınlarının bu misafirhanede kendi evlerinde gibi misafir edildiğini belirterek, misafirhanenin kurulmasında ve faaliyetlerini sürdürmesinde emeği geçen herkese teşekkür etti.
Kayseri’nin hayır işlerinde madalyaya layık görülmüş bir il olduğunu da belirten Bakan Elitaş, ecdadın koyduğu çizgiyi hiç bozmadan devam ettiren hayırseverlerden övgüyle bahsetti.
Bakan Elitaş ve protokole mensup kişiler vakıf yönetimi ve hasta yakınları ile bir süre daha sohbet ettikten sonra misafirhaneden ayrıldılar.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39