• BIST 9086.27
  • Altın 2324.897
  • Dolar 32.3656
  • Euro 34.97
  • Kayseri 15 °C
  • Ankara 20 °C
  • İstanbul 19 °C

ELİTAŞ SAĞLIK DENİNCE İLK AKLA BÜYÜKKILIÇ GELİR

ELİTAŞ SAĞLIK DENİNCE İLK AKLA BÜYÜKKILIÇ GELİR
100 BİN KİŞİYE HİZMET VERECEK OLAN BÖLGE SEMT POLİKİNLİĞİ HAYIRLI OLSUN!

SAĞLIK ALANINDA BİR HİZMET DAHA

 

100 BİN KİŞİYE HİZMET VERECEK OLAN

BÖLGE SEMT POLİKİNLİĞİ HAYIRLI OLSUN!

119658ed-00be-4ce2-bba3-8f34a1ad1bc1.jpg

Mimarsinan, Behçelievler Mahallesi’nde mülkiyeti Melikgazi belediyesine ait alanda yaptırılacak olan Semt Polikliniğinin temeli düzenlenen tören ile atıldı.

 

Semt Polikliniğinin temeli atma törenine Ekonomi Bakanı Mustafa Elitaş, Kayseri Valisi Orhan Düzgün Kocasinan, Talas, Hacılar ve İncesu Belediye Başkanları, Kayseri Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Prof. Dr. Ahmet Gödekmerdan, İl Sağlık Müdürü Dr. İsmail Kılıç,  Ak Parti İl Başkanı H.Cahit ÖZDEN Melikgazi İlçe Başkanı Sami Kadıoğlu, Meclis Üyeleri, muhtarlar, Sağlık Gönüllüleri ve bölge halkı iştirak etti.

 

Melikgazi Belediyesince temeli atılan Semt Sağlık polinikliği için Başkan   Memduh Büyükkılıç’a teşekkür eden Kayseri Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Prof. Dr. Ahmet GödekmerdanBelediye yol yapar, park yapar, çevre düzenlemesi yapar. Melikgazi Belediyesi okul yapar, spor salonu yapar ve sağlık merkezleri yapar. Sağlık kuruluşların çevre düzenlemesi yapar, halk ve çevre sağlığı için yatırım ve hizmetler sunar. Sağlık camiası olarak başkanımıza minnettarız.”dedi.

 

İlçe sınırları içerisinde Melikgazilileri ilgilendiren ve sağlıklı ve modern bir yaşanılabilir şehir için sağlık, eğitim ve spor yatırımlarına büyük önem verdiklerini belirtenBaşkan Memduh BüyükkılıçSağlık yatırım ve hizmetleri önceliklerimiz arasındadır. Bölge halk ile yaptığımız toplantılarda hep bizden sağlık merkezi talep etmişlerdir. Bizde önce alanı tespit ettik. Sonra Bakanlıktan semt sağlık merkezi için bir proje istedik. Gelen projeyi de ihale ile yaptırıyoruz. Bugün temelini atıyoruz. Sonbaharda da açılışını gerçekleştireceğiz” dedi.

 

Kayseri Valisi Orhan Düzgün ise devletin en önemli görevleri arasında yer alan sağlık konusuna Melikgazi Belediyesinin çok önem verdiğini, birçok sağlık merkezi inşa ederek halkın hizmetine sunduğunu, arsa tahsis veya bina tahsis ettiğini hatırlatarak “Melikgazi Belediyesi sağlık alanında yaptığı yatırım ve hizmetler ile her zaman örnek olmuş ve referans gösterilmiştir” dedi.  

 

Sağlık denilince ilk akla gelen Melikgazi Belediye Başkanımız Memduh Büyükkılıç’tır.

Ekonomi Bakanı Mustafa Elitaş iseyaptığı açıklamada “Birey ve toplum sağlığı çok önemlidir. Bu açıdan sağlık yatırım ve hizmetleri hükümetimizin ön çalışmalarında yer almaktadır. Nitekim kamu hastaneleri, bölge hastaneleri ve semt sağlık merkezleri ile hizmeti tabana yayarak sunuyoruz. Bugün 100 bin kişiye hitap edecek olan ve 7 mahalleyi kapsayan bölge semt sağlık merkezinin temelini atıyoruz. Hayırlı olsun. Sağlık merkezi inşa edecek firma yetkisi 30 Ekim için tarih verdi. Demek oluyor ki 30 Ekim’de bu sefer açılış için buradayız.Kayseri’de sağlık gönüllüsü denilince ilk akla gelen isim Melikgazi Belediye Başkanımız Memduh Büyükkılıç’tır. Kendisine ve ekibine şehrimiz adına yaptığı hizmetlerden, özellikle sağlığa yaptığı büyük yatırımlardan dolayı teşekkür ediyor, kutluyorum.”dedi.

Katılımcılara aşure ikramı…

         Melikgazi Belediyesinin temel atma, açılış ve törenlerin vazgeçilmez ikramı olan Aşure vatandaşlara ikram edildi.

www.kayserinews.com  kayserinin en güncel haber sitesi mutlaka tıklayın facebook sayfamız ve twitter sayfamız'dan takip edebilirsiniz.

 

Kayserinews.com

 

@Kayserinewscom twitter sayfamız takip edebilirsiniz

TIKLAYIN,BEĞENİ,YAPIN-FACEBOOK-SAYFASI-HABER-TAKİP-SİSTEMİ .https://www.facebook.com/kayserinewscom-261415263889283/?fref=ts

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39