• BIST 9080.36
  • Altın 2325.321
  • Dolar 32.3781
  • Euro 35.018
  • Kayseri 14 °C
  • Ankara 20 °C
  • İstanbul 20 °C

Elitaş:CHP apoletlileri,MHP Erdoğan'ı tarif ediyor

Elitaş:CHP apoletlileri,MHP Erdoğan'ı tarif ediyor
AK Partili Elitaş, "CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu Cmhurbaşkanlığı tarifinde apoletli, MHP Genel Başkanı Bahçeli ise AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı tarif ediyor" dedi.

AK Parti Grup Başkanı Vekili Mustafa Elitaş, "Soma faciası gerçekten bizi üzdü. Eskiden böyle facialar olduğu dönemde sorumlu devlet anlayışı örneği gösterilmez, sorumluluktan kaçma çabası olurdu. Bu dönemde yaptığı çalışmalarda yüreği yangın insanların yanında bulunup 77 milyon yürekten yaralı insanların adına hareket eden Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı'na teşekkür ediyorum" dedi.

Elitaş, "Türkiye'nin gündemi son bir yıldır farklı pozisyonlarda gitmeye başladı. 2007 yılından itibaren Türkiye'nin gündemi değişmeye başladı. 30 Mart seçimlerine gelen işleri hepimiz yaşadık. 17 Aralık'ta tamamen Recep Tayyip Erdoğan'ın hedef alındığı ve başarısızlığa uğrayarak Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin kazanılmaması için gayret gösterildiği bir seçim sürecini geçtik. Bundan önce rakiplerimiz belliydi. 30 Mart seçimlerinin en önemli zorluklarından birisi, birlikte hareket ettiğimiz, akrabamız, gönüldaşımız, aynı saf tuttuğumuz insanların olmanın zorluğu içinde 30 Mart seçimlerini aşmış olduk. Kayseri'de de milletimiz hemşehrilerimiz 30 Mart seçimlerinde derslerini verdi. Bundan sonraki süreç Cumhurbaşkanlığı seçimi. Muhafazakar, milliyetçi birini seçtirmemek için bir koalisyon kurulmaya başlandı. Bir odak oluşmaya başladı. Bu odakta herkes taşeron. Kılıçdaroğlu Cumhurbaşkanını arıyor. Siyasetten acemi olduğu için, hala genel başkan olmak için uğraştığı için tarifine bakıyorsunuz apoletli bir Cumhurbaşkanı çıkıyor. Aklı fikri, zikri hep apoletli.

Öbür taraftan sayın Bahçeli, matematikte üstattır. Onun matematiklerine akıl sır ermez. Şimdi geometriye atlamış. Vatanını milletini seven, onların büyük çoğunluğunun oyunu almış birisi diye ifade etmeye çalışıyor. Son verdiği tarifi AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı tarif ediyor. Her girdiği seçimden artarak oyunu belli bir seviyeye getiren AK Parti Genel Başkanı'nı tarif ediyor" diye konuştu.

Kaynak: İHA

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39