• BIST 9079.97
  • Altın 2308.099
  • Dolar 32.3328
  • Euro 35.0976
  • Kayseri 16 °C
  • Ankara 19 °C
  • İstanbul 19 °C

Emeklilikte Yaşa Takılanlar Anketi Sona Yaklaştı

Emeklilikte Yaşa Takılanlar Anketi Sona Yaklaştı
Erken emeklilik değil haklarını istiyorlar. Ankette 48 bini geride bırakan emeklilikte yaşa takılanlar beklenen hedefe emin adımlarla yürüyor. Başbakan Erdoğan ile görüşüp erken emeklilik peşinde olmadıklarını anlatma imkanı bulan emeklilikte yaşa takılan
EMEKLİLİKTE YAŞA TAKILANLAR HABEREVET'DE BULUŞUYOR...

Emeklilikte yaşa takılanların sorunu daha yüksek sesle söylenmeye başladı. Mağdurların sorunu, gerek yazılı gerek görsel basında sık sık gündeme gelmeye başladı. Emeklilikte yaşa takılanların Başbakan Erdoğan ve Aile ve Kadından sorumlu Devlet Bakanı Fatma Şahin ile görüşmesinin ardından yüzleri gülüyor. Erken emeklilik diye bir taleplerinin olmadığını Başbakan Erdoğan'a ve siyasilere anlatma imkanı bulan mağdurlar, geleceğe daha bir umutla bakıyor. Bu süreçte kendilerine en büyük desteği ise Haberevet verdi.

İLK HEDEF 50 BİN

Emeklilikte yaşa takılanlardan gelen yoğun talep üzerine, ankette sınır 100 binden 50 bine düşürüldü. Ankette 50 bin kişi oy kullandığında, sonuçlar Haberevet yönetimi tarafından Başbakan Erdoğan'a sunulacak.


Haberevet'in emeklilikte yaşa takılanlar için düzenlediği umut anketinde 48 binden fazla kişi oy kullandı. Emeklilikte yaşa takılan milyonlarca kişi için Haberevet’in açtığı yolda yürüyenler çığ gibi büyüdü. Sosyal paylaşım sitesi Facebook'ta emeklilikte yaşa takılanlar adıyla açılan sayfaya kısa sürede 50 bin üye kaydoldu. Sayfada, hergün sorununun mağdurları tartışıyor ve çözüm yolları arıyor.

EMEKLİLİK HAKKI VERİLMELİ Mİ ?
Sonuçları Başbakan Erdoğan'a haberevet yönetimi tarafından sunulacak olan ankette kısa sürede binlerce vatandaş oy kullandı. Emeklilikte Yaşa takılanlarlara, Emeklilik Hakkı Verilmeli mi? Haber evet sitesinden ankete girin siz de sesinizi duyurun.


BÜYÜK ANKET DEVAM EDİYOR
Haberevet yönetiminin konuya ilişkin açıklamasında çağrı dikkat çekti:
Açıklamada "Emeklilikte yaşa takılanlar, haklarını öyle umuyoruz ki alacaklardır. Bunun mümkün olan en erken vakitte gerçekleşmesi için bütün imkanlar zorlanmalıdır. Haberevet yönetimi olarak ankete katılımın tatminkar bir düzeye ulaşmasından sonra başta Sayın Başbakan olmak üzere bütün yetkililere sonuçları iletmenin gayreti içinde olacağız. Şu anda, ankete katılanların sayısı 48 bini geçmiş durumdadır. Hedefi sizlerden gelen yoğun istek üzerine 50 bine düşürdük. Bunun yüzde doksandokuzunun "evet" yönünde olacağı anlaşılmaktadır. Anketimize katılımınızı talep ve tavsiye ediyor, hayırlı günler diliyoruz" denildi.
haber evet
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39