• BIST 8770.09
  • Altın 2238.51
  • Dolar 32.3377
  • Euro 35.0943
  • Kayseri 9 °C
  • Ankara 11 °C
  • İstanbul 13 °C

Emine Erdoğan Kayseri pastırması ikram etti

Emine Erdoğan Kayseri pastırması ikram etti
15 Ekim Dünya Çiftçi Kadınlar Günü vesilesiyle Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından düzenlenen Girişimci Kadın Çiftçiler Ödül Töreni.

20171019aw201548_02.jpg

15 Ekim Dünya Çiftçi Kadınlar Günü vesilesiyle Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından düzenlenen Girişimci Kadın Çiftçiler Ödül Töreninde Emine Erdoğan, Kayseri standına büyük ilgi gösterdi. 


Ankara Bilkent Otel'de gerçekleştirilen törene; Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Dr. Fatma Betül Sayan Kaya ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik,  Bakanı Jülide Sarıeroğlu,Ak Parti Kayseri Milletvekili Hülya Atçı Nergis'de katıldı.


Törende bir konuşma yapan Emine Erdoğan, Tarımın değişik alanlarında faaliyet gösteren, yenilikçi, kaynakları etkin ve verimli kullanan, bulunduğu çevreye rol model olan kadınların, gelecek adına umutları artırdığını vurguladı. Emine Erdoğan, "Kadın elinin değdiği her iş, değer kazanıp bereketleniyor.

Şu bir gerçek ki, kadınlar yaptıkları işe yüreklerini koyuyorlar. Toprağın emektarı kadınlarımızı yürekten kutluyorum. Çalışkanlıkları, gayretleri ve girişimci özellikleriyle umudumuzu besliyorlar. Türkiye'nin geleceğine büyük yatırım yapıyorlar. Bilgi ve becerilerini geliştirme, tarımsal ürünleri markalaştırma yolunda gücümüze güç katıyorlar" dedi.


Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanımız Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba da yaptığı konuşmada "Her başarılı işin içinde mutlaka bir kadın eli vardır. Kadın girişimcilerimize sesleniyorum. Üretmek sizden destek bizden" dedi.


Ödül töreninden sonra stantlar ziyaret edildi. Emine Erdoğan Kayseri İl Müdürlüğü'ne ait standı büyük bir ilgi ile inceleyerek ürünler hakkında bilgi aldıktan sonra Bakan Fakıbaba ve İl Müdürü Özkan Kayacan ile birlikte pastırmayı kesip ziyaretçilere ikram etti. İl Müdürlüğünün yapmış olduğu projeler hakkında detaylı bilgi alan Emine Erdoğan bu projelerle yakından ilgileneceğini belirtti.
Kayseri İl Müdürlüğünün standında KAÇEM Projesi ürünleri yanında Kayseri'ye ait yöresel ürünler, vermikompost, Türkiye'de tek ruhsatlı tıbbi sülük üreten tesisin ürünleri yer aldı.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39