• BIST 9079.97
  • Altın 2307.771
  • Dolar 32.3049
  • Euro 35.0354
  • Kayseri 15 °C
  • Ankara 17 °C
  • İstanbul 17 °C

Erciyes İletişim Fakültesi 4. Dönem Mezunlarını Verdi

Erciyes İletişim Fakültesi 4. Dönem Mezunlarını Verdi
Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Süleyman Çetinsaya İletişim Fakültesi'nden mezun olan 375 öğrenci, mezuniyet coşkusu yaşadı.
Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Süleyman Çetinsaya İletişim Fakültesi'nden mezun olan 375 öğrenci, mezuniyet coşkusu yaşadı.

Sabancı Kültür Sitesi'nde düzenlenen mezuniyet törenine ERÜ Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Keleştemur, ERÜ Süleyman Çetinsaya İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hamza Çakır, Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Veli Altınkaya, öğretim görevlileri, veliler ve mezun olan öğrenciler katıldı.

Mezuniyet töreninde öğrencilerin bir hayli gururlu ve heyecanlı olduğu gözlendi. Dört yıllık bir öğrenim dönemi sonrasında mezun olan öğrencilerin aileleri ve yakınları onları bu mutlu günlerinde yalnız bırakmadı. 4'üncü dönem mezunlarını veren İletişim Fakültesi'nden mezun olan öğrenciler, mezun olmanın sevincini yaşadı.

Törenin açılış konuşmasını yapan ERÜ İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hamza Çakır, öğrencilere nasihatlerde bulunarak, "Bu sevinci hak ediyorsunuz. Bundan sonraki iş hayatınızda okulda aldığınız bilgileri de kullanırsanız daha da başarılı olursunuz" diye konuştu.

ERÜ Süleyman Çetinsaya İletişim Fakültesi öğrencilerinden Gazetecilik bölümü öğrencisi Irmak Bağlayici, dört yıl sonrasında mezun olmanın çok büyük bir gurur verdiğini belirterek, "Dört yıllık süre sonrasında mezun olduk. İyi kötü günlerimiz geçti. Bu zamanda öğrenci olmanın zorluklarını ve aynı zamanda güzelliklerini yaşadım. Çok güzel dostluklar kurdum. Bu dört yıllık dönemde bana emek veren ve benden desteğini esirgemeyen aileme öğretmenlerime ve arkadaşlarıma minnettarım" ifadelerinde bulundu.

Fakülte öğrencilerinden Ahmet Öze de, "Tüm arkadaşlarıma bundan sonraki hayatlarında daha başarılı olmayı diliyorum. Burada çok güzel dostluklar kurduk. Acısıyla, tatlısıyla 4 yılı geçirdik. Mezun olmanın hem üzüntüsünü hem de sevincini yaşıyorum" şeklinde konuştu.

Öğrenciler daha sonra Sabancı Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen mezuniyet töreninde meslek yemini etti ve ardından keplerini atarak mezun olmanın sevincini yaşadı.
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39