• BIST 9076.69
  • Altın 2324.954
  • Dolar 32.3593
  • Euro 34.9453
  • Kayseri 15 °C
  • Ankara 16 °C
  • İstanbul 18 °C

ERCİYES KAYAK MERKEZİ'NDE HAFTA SONU BEREKETİ

ERCİYES KAYAK MERKEZİ'NDE HAFTA SONU BEREKETİ
BAŞKAN ÖZHASEKİ DE ERCİYES'TE

Büyükşehir Belediyesi'nin yatırımları ile dünya çapında kış turizm merkezi haline gelen Erciyes'te vatandaşlar, yeni sezonun açılmasıyla birlikte keyifli bir hafta sonu geçirdi. Şehir içinden olduğu kadar şehir dışından gelen binlerce insan Erciyes'te kayak yapmanın keyfini çıkardı.

Türkiye'nin kayak sezonunu ilk açan turizm merkezi olan Erciyes, hafta sonu oldukça yoğundu. Cumartesi günü havanın açık olmasını da fırsat bilen binlerce kayaksever, kendilerini dünya standartlarındaki kayak pistlerine attı. Erciyes'in keyfini çıkaranlar arasında kayak yaparken türküler seslendiren ve yorumuyla büyük beğeni toplayan turizmci Ahmet Dündar da vardı.

Pazar günü öğle saatlerinden itibaren kar yağışı başladı; ancak bu tatilciler için engel olmadı. Pistler karın keyfini doyasıya çıkarmak isteyenlerle doldu taştı. Hafta sonunu Erciyes'te geçiren vatandaşlar, yapılan yatırımlarla Erciyes'in bu yıl daha da güzel olduğuna dikkat çekti.

4 AYRI KAPIDA KAYAK

Kayak sporunu profesyonel yapanlar da sezonun açılmasından dolayı duydukları memnuniyeti dile getirdi. Erciyes'te geçmişte sadece Hisarcık bölgesinde kayak yapıldığını ifade eden kayakçılar, Büyükşehir Belediyesi'nin yatırımlarıyla artık dört ayrı kapıdan Erciyes'e girmek suretiyle kayak yapabildiklerini vurgulayarak başta Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki olmak üzere emeği geçenlere teşekkür etti. 

Hafta sonu tatilini Erciyes'te geçirmek üzere çevre illerden de çok sayıda kayak sever Erciyes'e geldi. Adana'dan Yürüçek adını verdikleri grupla Erciyes'e gelen misafirler, Türkiye'nin en iyi tesislerine sahip dağında olmaktan duydukları memnuniyeti dile getirdi. 

BAŞKAN ÖZHASEKİ DE ERCİYES'TE

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki de, kayak sezonunun açılmasıyla birlikte, büyük önem verdiği Erciyes Kış Turizm Merkezi'ne çıkarak hem incelemelerde bulundu hem de vatandaşlarla sohbet etti. İstek üzerine sık sık vatandaşlarla fotoğraf çektiren Başkan Özhaseki, tamamlanan tesislerle birlikte Erciyes'in bu kış çok daha güzel bir sezon geçireceğini ifade etti.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39