• BIST 8978.78
  • Altın 2299.339
  • Dolar 32.3241
  • Euro 35.0678
  • Kayseri 20 °C
  • Ankara 20 °C
  • İstanbul 22 °C

Erciyesspor Kupada Tur Atladı

Erciyesspor Kupada Tur Atladı
Ziraat Türkiye Kupası 2. Tur karşılaşmasında Edirne Spor Gençlik'i 2-0 yenerek tur atlayan Kayseri Erciyesspor'un teknik direktörü Fuat Çapa, "Tribünlerin boş olması beni hayal kırıklığına uğrattı" dedi.

Teknik Direktör Fuat Çapa, maçın ardından yaptığı açıklamada, "Bu güne kadar az oynayan veya oynayamayan oyunculara şans verdim. Mümkün olduğu kadar ilk dakikalarda golü bulmamızı söyledim. Bunu da gerçekleştirdik. 2-0'dan sonra maç kontrollü geçti. Bu tip oyunları sonuca göre değerlendirmek gerekir. Bundan sonraki süreçte yine bu arkadaşlarla devam edeceğiz. Öncelikli hedefimiz ligde iyi yerlere ulaşmak" dedi.

Çapa, "Bakıldığı zaman iki iç saha oynadık ve benim adıma hayal kırıklığı. Buraya gelmeden önce 15 bin taraftar olduğunu söylemişlerdi. Herkesin Kayseri Erciyesspor'a sempatisi olduğunu söylediler ama hayal kırıklığına uğradım. Kayserispor, Trabzon ile oynuyor ama bizim Akhisar ile oynadığımız maçtan farkı yoktu. Taraftarın stada gelmesi lazım. Ama bu güne kadar bunu göremedik. Herkes futbolu çok seviyor ama tribünlere gelmiyor. Bunun nedenlerini öğrenmek lazım. İnsanlara ne beklediklerini sormak lazım. Sonra da adım adım tribünleri doldurmak lazım. Geçtiğimiz hafta talihsiz bir derbi yaşandı İstanbul'da. Ümit edelim ki böyle bir olay Pazartesi günü gerçekleşmesin. Sonuçta iki Kayseri takımıyız. Şehri iyi temsil etmek gerekir. Taraftarlar bunu yaparsa yaşanan talihsiz derbi sonrasında iki takımın taraftarı iyi bir örnek sergileyebiliriz" diye konuştu.

Futbolculardan Emre Dönmez, "Maça iyi ve hızlı başladık. Bulduğumuz iki gol bizi rahatlattı" derken, Bilal, "Kazandığımız için mutluyuz" diye konuştu.

Edirne Spor Gençlik Teknik Direktörü Kaya Saygılı, "Süper Lig takımı ile oynadık. Takım gibi sahada kalabilmek önemliydi. Şehrimizi en iyi şekilde temsil etmek için geldik. Karşımızda süper lig takımı vardı. İkinci yarı daha iyi oynamaya çalıştık. Elimizden geleni yapmaya çalıştık" şeklinde konuştu.
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39