• BIST 9058.02
  • Altın 2295.671
  • Dolar 32.3229
  • Euro 35.1342
  • Kayseri 21 °C
  • Ankara 22 °C
  • İstanbul 19 °C

ERCİYESSPOR, PSV EİNDHOVEN İLE HAZIRLIK MAÇI YAPACAK

ERCİYESSPOR, PSV EİNDHOVEN İLE HAZIRLIK MAÇI YAPACAK
Avrupa Birliği Comenius Projesi kapsamında ilimizde bulunan Hollanda’nın Deventer ile Zutphen Lisesi öğrencileri ve öğretmenlerini kabul eden Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Süper Lig'e çıkan Erciyesspor'un PSV Eindhoven takımı ile h
Proje kapsamında 21 öğrenci ve 7 öğretmenin H.Ahmet Arısoy Anadolu Lisesi’nin misafiri olarak Kayseri’de bulunduğunu ve derslerin konusu olan Yerel yönetimler hakkında bilgi almak için Melikgazi Belediyesi ziyaret etiklerini ifade eden H.Ahmet Arısoy Anadolu Lisesi Okul Müdürü Vahap Gökalp, konu ile ilgili olarak şunları söyledi;
“Hollanda ile Türkiye arasındaki diplomatik ilişkilerin başlamasının 400. yılı olması nedeni ile Kültürel İşbirliği ve dostluğu artırmak, pekiştirmek adına böyle bir projesi gerçekleştirdik. Bu proje ile hem öğrenciler arasında bilgi alışverişi, hem dostluk hem de diyalogların geliştiğine inanıyoruz. Hollandalı öğrencilerimiz 11 gün süre ile ilimizde kalacak olup şehrin tarihi ve doğal güzelliklerini göstereceğiz. Erciyes Dağımızı tanıtacağız.”
Kayseri belediyeleri olarak gerçekleştirilen çalışmaların ülke çapında Kayseri Belediyeciliği olarak bilindiğini bu açıdan Belediye hizmetleri olarak Kayseri seçmekle doğru bir adreste bulunmakta olduklarını belirten Başkan Memduh Büyükkılıç “Melikgazi Belediyesi olarak her doğayı korumaya, çevreyi temiz tutmaya ve yeşil alanların artırılmasına her zaman özen gösterdik. Günü birlik değil gelecek için çalışma yaptık. 5 yıllık gelişme planları ile her yatırımları belli bir program ile gerçekleştirdik. Önce alt yapı dedik ve bu gerçekleştirdik. Yaşanılan alandaki insanların sosyal, kültürel, sportif ihtiyaçları göz artı etmedik. Bu çalışmalar neticesinde seçimlerde rekor oy aldık. Bu da bizim yaptıklarımızın halk tarafından en güzel ödülü olmaktadır “ dedi.
Belediye çalışmaları, başkanın görevleri, Encümen, Belediye Meclisi, Personel çalışması hakkında bilgiler veren ve çalışmaları anlatan slâyt eşliğinde örnekler veren Başkan Memduh Büyükkılıç, ziyarette bulunan Hollandalı öğrenci ve öğretmenlere Şampiyon Erciyesspor’un forma ve kaşkolunu hediye ederek hatıra fotoğrafı çektirdi.
Başkan Büyükkılıç, önümüzdeki sezon PSV Eindhoven takımı ile Erciyesspor’un karşılaşma yapacağını sözlerine ekledi.
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39