• BIST 8971.03
  • Altın 2286.413
  • Dolar 32.329
  • Euro 35.0661
  • Kayseri 16 °C
  • Ankara 16 °C
  • İstanbul 19 °C

Erciyesspor Sezonu Açtı

Erciyesspor Sezonu Açtı
Erciyesspor, yeni sezon hazırlıkları için dün sahaya indi.
Süper Ligin yeni takımı Kayseri Erciyesspor, 2013-2014 sezonunun ilk antrenmanını yaptı. Mavi Siyahlılar’da teknik heyet ve futbolcular, bir araya geldi.

Topbaşı yapıldı
Kayseri Erciyesspor sezonun antrenmanına çıktı. Hacı Boydak Tesislerin'deki yeni sezonun ilk antrenmanını yaptıran Teknik Direktör Fuat Çapa, önce futbolcuları ile kısa bir toplantı yaptı ardından da basın mensuplarının huzuruna çıktı.

İlk idman..
Kayseri Erciyesspor'u başarıya taşımak için kolları sıvadıklarını ifade eden Teknik Direktör Fuat Çapa, "Lige yeni katılan Kayseri Erciyesspor, inanıyorum ki renk getirecektir. Biz de ses getirecek bir kadro kurmaya özen gösterdik. Mümkün olduğunca istediğimiz oyuncular ile anlaşmaya vardık. Gerek sporseverlere gerekse Erciyesspor camiasına başarılı bir takım izlettireceğiz. Bunun için de sezonun ilk antrenmanına çıktık. İyi bir hazırlık dönemi geçirip lige iyi bir başlangıç yapmak arzusundayız. ugün tesislerimizde toplandık. Daha sonra Almanya Münih’te sonrasında ise Avusturya’da kamp yapacağız. Burada hazırlık maçlarımızda olacak. Şunu söyleyebilirim ki lige en hazır takımlardan biri biziz" dedi.

Kayserispor yorumu..
Transfer çalışmaları hakkında da bilgi veren Teknik Direktör Fuat Çapa, "Arzu ettiğimiz bir çok oyuncuyu bünyemize kattık. Transferi de büyük ölçüde tamamladık. Ama kamp döneminde belki transfer yapabiliriz. Gelenler olabilir, gidenler olabilir. Bütün sporcularım evladım gibidir. Kolay kolay kimsenin gitmesini istemem ancak bakıp göreceğiz. Kayseri’de gördüğüm kadarıyla Erciyesspor’a ilgi son derece iyi. Bunu maçlarımızda da göreceğimizi umuyorum. Kayseri’nin bir özelliği de iki takımı olması. Yani sezon boyunca iki derbi izlenecek. Kayserispor kardeş takımımız. Birlik ve beraberlik içinde olacağımızdan eminim. Aramızdaki maçlarda ise tatlı bir rekabet olacaktır” görüşünde bulundu.

Çapa'nın yardımcıları..
Bir önceki Teknik Direktör Osman Özköylü'nün yaptığı gibi yeni teknik direktör Fuat Çapa da, kendisine Kayseri'den yardımcı antrenör tercih etmedi. Kayseri Erciyesspor'da göreve başlayan Teknik Direktör Fuat Çapa'nın yardımcıları da işbaşı yaptı. Edward Sturing, Mustafa Güler ve Bülent Kayıtken Çapa'nın yardımcı antrenörlüğünü yapacak. Ümit Levent Zorluer de Kaleci Antrenörü olarak göreve başladı.

Daha sonra Teknik Heyeti ile objektiflere poz veren Fuat Çapa, bütün futbolcularını da etrafına toplayıp basın mensuplarının görüntü almasına da kısa süre de olsa müsaade etti.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39