• BIST 9079.97
  • Altın 2322.589
  • Dolar 32.3326
  • Euro 34.9488
  • Kayseri 8 °C
  • Ankara 13 °C
  • İstanbul 14 °C

Erciyesspor'da yüzler gülüyor

Erciyesspor'da yüzler gülüyor
Erciyessyor Teknik Direktörü Yılmaz: ''Çok iyi camiayız ve çok karakterli oyuncularım var. Yolumuza emin adımlarla ilerliyoruz'' -Başarılı file bekçisi Ferhat: ''Çok genç ve çok iyi bir takımız. Süper Lig'e çıkıp, Kayserispor&#
Bank Asya 1. Lig'de zirve mücadelesinin güçlü ekiplerinden Kayseri Erciyesspor'un Teknik Direktörü Fikret Yılmaz, ''Çok iyi camiayız ve çok karakterli oyuncularım var. Yolumuza emin adımlarla ilerliyoruz'' dedi.
Teknik Direktör Yılmaz yaptığı açıklamada, geçen hafta deplasmanda 3-1 kazandıkları Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçından sonra, kendi sahalarındaki Adanaspor maçının zor geçeceğini tahmin ettiklerini, ancak buna rağmen Adanaspor'u da 2-1 yenmeyi başardıklarını kaydetti.
Gaziantep deplasmanında öğrencilerinin çok efor sarf ettiklerini vurgulayan Yılmaz, şunları söyledi:
''Bunun handikabını, Adanaspor maçının ilk yarısında yaşadık, oyuncularımda biraz durgunluk vardı ama hepsi yüreğini ortaya koyarak oynadı. Golü yedikten sonra da maçı bırakmadılar. Çok iyi bir camiayız. Çok iyi bir başkanımız ve çok iyi karakterli oyuncularım var. Hepsinden Allah razı olsun. Oyuncularım yine bize 3 puanı hediye etti. Oyuncularımı gözlerinden öpüyorum, sağ olsunlar. Adanaspor da çok iyi oynadı ama biz girdiğimiz pozisyonları değerlendirdik. Onlara da başarılar diliyorum.''
Kendisinin, Adana doğumlu ve Adanasporlu olduğunu da ifade eden Fikret Yılmaz, ''Benim için sahadaki rakip önemli. Biz rakibe göre oynarız. Karşımızdaki renkler önemli değil. Tabii ben Adanalıyım ve Adanasporluydum. Sezon başında Adanaspor'a gitme durumum da vardı ama nasip Erciyesspor'muş ve şimdi Erciyesspor'dayım. Tüm camia olarak hepimiz Erciyesspor'un başarısı için mücadele ediyoruz'' diye konuştu.
Kayseri Erciyesspor'un başarılı file bekçisi Ferhat da, takım olarak Erciyesspor'un başarısı için ter akıttıklarını belirterek, ''Çok genç ve çok iyi bir takımız. Kayseri, çok güzel bir şehir ve Süper Lig'de Kayseri'den 2 takım neden olmasın. Süper Lig'e çıkıp Kayserispor'la birlikte mücadele etmek istiyoruz'' dedi.
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39