• BIST 9079.97
  • Altın 2310.506
  • Dolar 32.336
  • Euro 35.0929
  • Kayseri 16 °C
  • Ankara 19 °C
  • İstanbul 19 °C

ERCİYESSPORLU FUTBOLCU MURAT AKIN'LA RÖPORTAJ

ERCİYESSPORLU FUTBOLCU MURAT AKIN'LA RÖPORTAJ
Kayseri Erciyesspor'un Konyaspor'dan transferi Murat Akın ile Kayserinews.com olarak keyifli bir röportaj gerçeklerştirdik.

Kayseri'yi nasıl buldun, boş vakitlerini nasıl değerlendiriyorsun?

Murat Akın: Açıkcası Kayseri'ye geleli 1 hafta oldu. Ailemle vakit geçiriyorum. Gelişmiş güzel bir şehir. Ailecek olarak da çok çabuk adapte olduk.Boş zamanlarımda da çocuklarımla vakit geçiriyorum.

Geleceğe dair planların neler ?

Murat Akın: Öncelikle kendi adıma 1.ligde başarılı olmak istiyorum.Konya'da,Kasımpaşa'da, Ordu'da daha önce Süper lige çıkma sevinci yaşadım. Öncelikle tabi Süper ligde kalıcı olmak istiyorum, bence takım içinde aynı şey geçerli. Uzun bir süre sonra Erciyesspor lige çıkma sevinci yaşadı. Ligde kalıcı sonra güzel futbolla kendimizden konuşturmak istiyoruz.

Antalyaspor maçını nasıl değerlendiriyorsun?

Murat Akın: Öncelikle hava çok sıcakta her zaman bu mevsimde zorlu maçlar oluyor. Antalyaspor'un oturmuş bir kadrosu vardı. Biz ise yeni bir kadro ile çıktık, ona rağmen oyun olarak Antalyaspor'un gerisinde değildik, biraz şansımız olsaydı galip gelebilirdik. İstediğimiz oyunu mücadele olarak sergiledik. İnşallah İlerleyen haftalarda daha iyi olacağız.

Erciyesspor camiasında nasıl bir ortam var ?

Murat Akın: Çalışmalar çok iyi gidiyor. İyi bir kamp dönemi geçirdik ve büyük sakatlıklar olmadı. Kulüp olarak da çok şirin, insanlarda gerçekten çok dürüst herkes elinden gelen fedakarlığı yapıyor. Bizde oyun olarak insanların fedakarlıklarına cevap vermek istiyoruz.

Önümüzde ki hafta Beşiktaş maçını nasıl değerlendiriyorsun?

Murat Akın: Tabi ki de her maçın kendine göre zorluğu vardır. Özellikle de Türkiye'nin büyük takımlarına karşı oynadığınızda maçın daha zor olacağı kesin ama ilk iç saha maçımızda taraftarımıza 3 puanı hediye etmek istiyoruz.

Erciyesspor tarafından beklentileriniz neler ? Onlara bir mesajınız var mı ?

Murat Akın: Bize maç boyunca destek çıksınlar. Onlar bize destek çıktığı sürece biz onlara istedikleri sonucu ve futbolu hediye edeceğiz.



Röportaj: Abdulkadir Paslıoğlu
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39