• BIST 8740.24
  • Altın 2234.833
  • Dolar 32.3364
  • Euro 35.1115
  • Kayseri 9 °C
  • Ankara 11 °C
  • İstanbul 13 °C

Erciyesspor'un Hocası Osman Özköylü Kimsenin Hakkı Yok Ne Bana Nede Takıma Küfretmeye

Erciyesspor'un Hocası Osman Özköylü Kimsenin Hakkı Yok Ne Bana Nede Takıma Küfretmeye
OSMAN ÖZKÖYLÜ'DEN KÜFÜR TEPKİSİ KAYSERİ ERCİYESSPOR TEKNİK DİREKTÖRÜ OSMAN ÖZKÖYLÜ: “HİÇ KİMSENİN NE BANA NE DE FUTBOLCULARA KÜFÜR ETME HAKKI YOK” “TAKIM ŞU ANDA LİDER DURUMDA VE BUNA SAYGI GÖSTERİLMESİ GEREKİR”
PTT 1. Lig’de lider durumda bulunan Kayseri Erciyesspor’un teknik direktörü Osman Özköylü, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçında kendisine ve oyunculara küfür edilmesine tepki gösterdi.

Deplasmanda oynayacağı Adana Demirspor maçının hazırlıklarını Hürriyet Hacı Boydak tesislerinde sürdüren Kayseri Erciyesspor’un teknik direktörü Osman Özköylü, iç sahadaki şanssızlığın bitirilmesi için çalıştıklarını söyledi. Özköylü, “Artık bu iş şanssızlığı geçti. Burada birazda kendimizde hatayı arıyoruz. Ama çözmek için yeterli gayret ve istek olmayınca yapamıyoruz. Bunu bir şekilde çözmek zorundayız” dedi. Özköylü, “Bu konuda çözüm sadece benden de geçmiyor. Tüm takımın kendi adına çözmesi gereken bir durum. Her oyuncu kendi adına da sorumluluk alacak. Her sorumluluk ben de ama tabi ki bunu kendi içimizde de sıkıntılarını ve çözümünü aramalıyız. Futbolcu da kendini sorgulayacak. Bunu doğru şekilde çözebilirsek problemin üstesinden gelebiliriz. Çok daha çalışmamız lazım” diye konuştu.

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçında alınan bir puan sonrasında kendisine küfür edilmesinin hatırlatılması üzerine ise Özköylü şu şekilde konuştu:
“Biz sahada bir şeyler iyi olması için çalışırken, bana ve takımdaki oyunculara ‘Şerefsiz’ denilmesi, küfür edilmesini benim içim almıyor. Bunu ne benim içim alıyor ne de takımdaki diğer oyuncuların içi alıyor. Bunu kimse hak etmiyor. Takımı buraya kadar getirmişiz. Takım şu anda lider durumda. Buna saygı duyulması lazım. Puan kaybettiğimiz için herkesten daha fazla üzülüyoruz. Bizden daha fazla kimse üzülemez. Benim mutluluğum gidiyor, huzurum ve param gidiyor. Senin neyin gidiyor ? Küfür ediyorsun rahatlayıp evine gidiyorsun. Ben haftalarca günlerce, saatlerce bununla uğraşıyorum. Ben çocuklarıma zaman ayırmıyorum, bu takım için zaman ayırıyorum. Yapmak zorundayım ve bunun için buradayım. Hiç kimse iyi yapmaya çalıştığım bir iş için bana ne küfür edebilir, ne de anama avradıma küfür edebilir. Ne de oyuncuma bunu yapabilir. Beni de bir kenara bırakın bu takımı buraya bu futbolcular getirdi. Futbolcularıma da küfür ettirmem, buna hakkı yoktur. Bu küfrü edenlere o lafları aynen geri iade ederim”
iha
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39