• BIST 9079.97
  • Altın 2324.15
  • Dolar 32.3582
  • Euro 34.9437
  • Kayseri 7 °C
  • Ankara 12 °C
  • İstanbul 13 °C

ERCİYES'TE 5.5 MİLYON TL’LİK AÇILIŞ

ERCİYES'TE 5.5 MİLYON TL’LİK AÇILIŞ
KAYSERİ VALİSİ ORHAN DÜZGÜN: “ERCİYES ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ TÜRKİYE’NİN EN GÖZDE FAKÜLTELERİNDEN BİR TANESİDİR”

Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi’nde yapımı tamamlanan ve 5.5 milyon TL tutan ünitelerin açılışında konuşan Kayseri Valisi Orhan Düzgün, “Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Türkiye’nin en gözde fakültelerinden bir tanesidir” dedi. 
ERÜ Tıp Fakültesi Gevher Nesibe Hastanesi içerinde yapımı tamamlanan ve toplamda 5.5 milyon TL tutan Nükleer Tıp Anabilim Dalı Sintigrafileri Ünitesi, Gama Kamera Cihazları, Radyodiagnostik Anabilim Dalı Vasküler ve Girişimsel Radyoloji Ünitesi ile İç Hastalıkları Anabilim Dalı Gastroentroloji Endoskopi Ünitesi, Endoskopik Endobromşial Ultrasonografi cihazları ünitesi açıldı. Düzenlenen açılış törenine, Kayseri Valisi Orhan Düzgün, ERÜ Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Keleştemur, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Muhammet Güven ve hastane çalışanları katıldı.
Ünitelerin açılışında konuşan Kayseri Valisi Orhan Düzgün, Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi’nin Türkiye’nin en gözde fakültelerinden biri olduğunu söyledi. Düzgün, “Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültemiz gerek laboratuvarları gerekse araştırma merkezleri gerekse tıpta yenilikleri takip etmesi bakımından gerçekten Türkiye’nin en gözde üniversitelerinden birisi. Aynı zamanda Orta Anadolu’da da sağlığın merkezi olmuş durumdadır. Hem Kayseri’den hem il dışından hatta yırt dışından hastalarımız buraya gelerek tedavi olmaktalar. Tabi buraya hayırseverlerimiz tarafından da ciddi katkılar sağlandı. Bu yeni yapılan üniteler ve laboratuvarlar tıpta teknolojinin daha iyi kullanılması gerek burada yetişmiş gerekse yurt dışında yetişmiş hocalarımızın sahip oldukları bu bilgilerinde en iyi değerlendirilmesi bakımından en son teknolojimizin tıp fakültemizde de hizmete girmesi gerçekten memnuniyet vericidir. Ben emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.
Vali Düzgün ayrıca, hizmete giren üniteleri gezerek, yetkililerden bilgiler aldı.a2-014.jpg

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39